PandArte

Különleges szuvenír bolt Budapesten!

2016. augusztus 10. - PandArte

Városunk eddigi legkülönlegesebb szuvenír boltja nyílt meg nemrég az Andrássy úton! Az ötlet és a megvalósítás a Projekt Showroom alkotóinak köszönhető, akik „Budapest Colors” névre keresztelték a soron következő pop-up boltjukat.

bp_pop_up_print_058.jpg

Egészen szeptember 30-áig lesz nyitva a Projekt Showroom „Budapest Colors” című újragondolt magyar szuvenír boltja az Andrássy út 5-ben. A szervezők különleges szuvenírtárgyakat gyűjtöttek egy fedél alá, amelyeken keresztül megmutatkozik, milyen a város és az itt élők és alkotók valódi, sokszínű világa.

A Projekt Showroomról

A Projekt Showroom egy egyedi koncepcióra épülő  pop-up bolt sorozat, amely 2012 októberében nyitotta ki először a kapuit, azóta pedig pár havonta jelentkezik változó helyszínen, egy-egy újabb téma köré megszervezett pop-up eseménnyel. Témáik között szerepelt már a gyermekjáték, a karácsonyi ajándékok, az egyedi papíráru, az antik, vintage és a design bútor, a bio szépségápolás, a városi kerékpározás és még sok más.

bp_pop_up_print_061.jpg

bp_pop_up_print_055.jpg

„Az itt kapható ajándéktárgyak Budapest kortárs oldalát jelenítik meg, frissek és újszerűek mind egyediség, esztétikum és minőség tekintetében. Ez nagyon fontos volt számunkra a válogatás során. Tavaly szerveztünk már egy hasonló jellegű pop-up boltot, de ebben az évben még különlegesebb lesz a kínálat, részben azért is, mert kifejezetten a boltba készülő limitált kiadások is kaphatók lesznek. Olyan tárgyakat válogattunk össze, amelyeket mi magunk is szívesen vinnénk haza emlékbe vagy lepnénk meg vele külföldön élő rokonainkat, barátainkat.” - mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

bp_pop_up_print_046.jpg

bp_pop_up_print_054.jpg

bp_pop_up_print_075.jpg

bp_pop_up_print_013.jpg

A közel 170 négyzetméteres üzlettérbe több mint 80 különböző, kisebb és nagyobb hazai készítőtől, manufaktúrától válogattak termékeket a legkülönbözőbb árfekvésben. A kínálatban vannak angol nyelvű könyvek és albumok, textíliák, kerámiák, apróbb dekorációs tárgyak, illatos szappanok és kézzel készített balzsamok. A gasztronómiai válogatásban lekvárok, szörpök, mézek, csalamádék találhatók, a divat kiegészítők között vászontáskák, neszesszerek, sálak, hátizsákok, de lesznek gyermekeknek válogatott ajándékok, valamint füzetek, útinaplók, nyomatok, és természetesen képeslapok is szép számban.

bp_pop_up_print_031.jpg

bp_pop_up_print_043_1.jpg

A „Budapest élményt” pedig a boltban elérhető programajánló szolgáltatással igyekeznek teljessé tenni a szervezők, akik azt tűzték ki célul, hogy egyedi szuvenír kínálatuk mellett segítenek tartalmas időtöltést találni az érdeklődőknek.

Az igényes termékválogatás a megszokott módon egy kifejezetten erre az alkalomra épített látványvilágban kap helyet, amelyben most a csapat maga tervezett és épített Csikós Krisztina vezetésével. A hófehér belső térben megjelenő város szimbólumokat Slip és Ábra graffiti művészek rajzolták. A kirakatokat pedig Szécsi Judit grafikus, papír designer tervezte és kivitelezte.

bp_pop_up_print_056.jpg
Praktikus információk:

Nyitva tartás: 2016. 07. 25 – 09. 30.
Minden nap 10:00 – 20:00 // hétvégén és ünnepnapokon is
Helyszín: 1061 Bp. Andrássy út 5. földszint (utcai üzletbejárat)
facebook/projektshowroom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása