PandArte

Faragás helyett fessünk tököket Halloween-ra!

2016. október 23. - PandArte

Imádom a színes őszt, és a termésekben rejlő dekorációs lehetőségeket:) Bevallom, tököt faragni viszont nem szeretek, olyan macerás és koszos meló, viszont most nagyon jó ötleteket találtam arra, hogyan lehet másképp díszíteni ezeket a narancssárga gombócokat Halloween-ra!

img_5446.png

Nem nagy titok, festéssel! Szerintem azért is sokkal jobb módszer, mert ezerszer változatosabb dekorok tudnak születni, amivel a lakás bármely pontját könnyedén díszíthetjük. Sőt mi több, a szoba hangulatához lehet igazodni! Ami pedig még jó benne, hogy nem rohad el olyan gyorsan a tök belseje, hiszen nem éri belülről a gyertya melege:) Az alábbi galériában 10 ötletet mutatok be nektek, amiket a Pinteresten találtam, de van ott még több is! 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása