PandArte

Utolsó ötvös workshop idén!!!

2016. november 05. - PandArte

November 19-én megismételjük a nagysikerű ötvös workshopunkat, ami nagyon hamar betelt, és már akkor sokan jeleztétek, hogy szeretnétek legközelebb jönni! Idén ez az utolsó ilyen alkalom, úgyhogy ha Karácsonyra szeretnétek meglepni valakit egy saját készítésű ezüst, vagy rézékszerrel, akkor itt a lehetőség:)

picmonkey_collage_89_1.jpg

A helyszín marad a jó bevált szuper Kredenc Műterem, ahol több ötvös pad is vár Titeket! Itt saját kezűleg rajzolhatjátok meg, vághatjátok ki, csiszolhatjátok le, forraszthatjátok össze és formálhatjátok meg, ezüst vagy réz gyűrűtöket, medálotokat vagy karkötőtöket! Besnyő Rita építész és ötvös pedig mindebben segít majd nektek! 

Jó tipp, hogy inspirálódjatok a workshop előtt a pinteresten, ha ott megtetszik valami, akkor nyomtassátok ki, hozzátok el, de az is lehet, hogy saját rajzod alapján készül el az ékszered:)

img_1145_1.JPG

TÖBBFÉLE TEMATIKA KÖZÜL VÁLASZTHATTOK: 

 -  Pecsételjétek bele saját ékszereitekbe a legfontosabb mottótokat, a számotokra kedves személy nevét, kedvenc rövid idézet, hitvallásotokat...szóval bármit, ami Rátok jellemző és Titeket tükröz vissza!

picmonkey_collage3_2_1_1_1.jpg

img_0583_1_1.JPG

- Lencse alakú ékszereket készíthettek ( példa rá az alsó kép bal oldalán is )

unnamed_1_2_1.jpg

picmonkey_collage3_1_1_1_1.jpg

- Lemez alapú ékszereket készíthettek
( a rókás kitűző is ilyen a képen, ami az előző workshopon készült, erről itt láthatsz képeket 
 )

picmonkey_collage_88_1.jpg

picmonkey_collage_91_1.jpg

JELENTKEZÉS 

 

Időpont: november 19. szombat
Egy workshop három órás, és az alábbi beosztásokra lehet jelentkezni
9:00 - 12:00 BETELT! 13:00 - 16:00 BETELT! 16:30 - 19:30 BETELT!
Egy turnusban maximum 6 fő tud részt venni.

Részvételi díj: 13.000 Ft réz ékszerek esetén, és 17.000 Ft ezüst ékszerek esetén ( ez az ár 5 gramm ezüst erejéig érvényes, a fennmaradó ezüstöt pedig ki tudjátok pótolni 300Ft/g költséggel ).

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com Mindenképp írd meg, hogy melyik tematika érdekel, illetve, hogy milyen anyagból szeretnéd elkészíteni egyedi ékszeredet!

Helyszín: Kredenc Műterem, 11. kerület, Bartók Béla út 21. 

VÁRUNK SOK SZERETETTEL:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása