PandArte

Elképesztő hely az ipari design szerelmeseinek!

2016. november 17. - PandArte

Igazi paradicsomot találtam az ipari design és a különleges régi tárgyak szerelmeseinek! Az artKRAFT kincseinek egy hatalmas, valaha működő gépgyár ad otthont Budapesten, a XI. kerületben. Itt semmi sem kiállítási darab, minden vihető és beépíthető:)

img_5972.JPG

A kérdés már csak az, hogy ki hova szeretné. Valaki a kávézójába, vagy a loft irodájába keres egyedi darabokat, de sokan a saját otthonunkban látnának szívesen pár ipari lámpát, vagy éppen egy bontó asztalt! Az egész koncepció megálmodója Baracsi Kati, aki szenvedélyesen gyűjti és menti meg ezeket a tárgyakat!

img_5932.JPG

img_5925.JPG

img_5927.JPG

img_5924.JPG

img_5936.JPG

" Vannak tárgyak, amelyek nyers, erőt sugárzó felületükkel nyűgöznek le minket. Megint más bútorok történeteket hordoznak, vagy épp a régmúlt mindennapjairól mesélnek. Bármi is legyen az ok, szívesen élünk közöttük. Bútoraink és kiegészítőink a XX. század ipari vagy mezőgazdasági múltjába repítenek minket. Néha az eredeti funkciót újrafogalmazva varázsolunk lovaskocsi-ülésből fotelt, satupadból bárpultot, kábeldobból dohányzóasztal. " 

img_5928.JPG

img_5947.JPG

img_5945.JPG

img_5931.JPG

img_5930.JPG

img_5939.JPG

img_5935.JPG

 

Az artKraftnak van webshopja is, de az élmény miatt mindenképp megérni kimenni a XI. kerületbe. Nagyon jó egy kicsit beszippantani a tipikus régi szagokat, arról nem is beszélve, hogy tuti olyat is találni, ami még nincs fent az oldalon! Érdemes minél hamarabb lecsapni a kiszemelt dolgokra, mert eléggé kelendőek.

img_5970.JPG

img_5923.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása