PandArte

Kincsek Anyák napjára!

2017. április 21. - PandArte

A Nők és az Anyukák csillogásra születtek:) Milyen szépen hangzik ez a mondat, pedig nekem sem ez jut az eszembe egy igazán fárasztó nap után, amikor a kisfiamnak éppen nyűgös hangulata van, nincs kedve épp enni sem, rosszul alszik, és semmi sem jó neki, csak leginkább az, ha rajtam csünghet...szóval egy ilyen nap után mindenhogy érzem magam, csak csillogónak nem! 

a.jpg

Szóval mostanában, ( az utóbbi másfél évben ), nem a legjobb formámat hozom, meg is lepődök egy-egy korábbi fényképen, hogy sugárzó és kiegyensúlyozott is tudtam lenni...tudom, hogy ez az elveszett énem, ez az energia egyszer majd visszajön, csak győzzem kivárni:)

Addig is, például egy fotózás az aktuális blogposztomhoz, amikor szép ruhát és ékszereket vehetek fel, ( mert épp nem a játszótérre készülök ), nagyon fel tud dobni! Az aktualitás pedig nem más, mint az Anyák napja, nekem a második! Tavaly Ármin ( Apukája ) egy csokor tulipánnal lepett meg, amíg ő édesen horpizott a kis hintájába, idén húsvétra viszont igazán meglepett azzal, hogy elkezdett járni <3 Plusz, még egy virágszirmot is kaptam tőle, amit a virágboltos néni a kezébe nyomott, hogy adja nekem:) Szóval izgatottan várom az Anyák napját! 

05_v.jpg

Melyik Anyuka ne örülne egy gyönyörű ékszernek?! Az igazán különleges pillanatokat megünnepelhetitek idén a PANDORA Anyák napi kollekcióival, amik között igazi kincseket lehet találni. Két új kedvencem is van a gyűrűk közül, az egyik a szívecskés nyitott típus, a másik pedig az apró kövekkel díszített:) 

23_v.jpg

Ami még igazán tetszik, az a lebegő medál. Ez egy kinyitható medál, amibe apró kis emlékeket tehettek, amiket lehet aztán cserélgetni. A különböző "petite" emlékek nagyon sokszínűek, így mindig más hatást érhettek el velük. Én ebbe a medálba most a legújabb, végtelen szeretet kollekciót választottam, mert ez passzolt a gyűrűmhöz. 

18_v.jpg

22_vv.jpg

Ha valakinek az Anyukája éppen a Rose árnyalatot szereti, ilyen darabokat is találtok, de a jellegzetes PANDORA karkötőhöz is érkeztek új charmok! Ezek azért is nagyon ötletesek, mert olyanná lehet formálni az ékszert, amilyenre csak szeretnénk, így abszolút kifejezheti a viselőjének a stílusát. Ha pedig plusz érdekességre vágytok, az édesvízi tenyésztett gyöngyökkel készült ékszerek ideális anyák napi ajándékot jelentenek az elegáns, divatos édesanyáknak.

Fotók: Englert Orsi  

Ruha: NON+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása