PandArte

Csíkosan, kényelmesen!

2017. július 26. - PandArte

Az igazi augusztusi nyári hőség még előttünk áll, és ha éppen nem tudunk valamilyen vízparton a fürdőrucinkban pihegni, nagyon jó, ha van 1-2 olyan ruhadarabunk, amit ilyenkor is kényelmes viselni! Mutatok kettőt is:)

169_1.jpg

A NON+ nyári ruháiból már bemutattam nektek pár darabot korábban, azok pamutból készültek. A kék-fehér csíkosak viszont viszkózból, ami elasztikus, selymes a tapintása és a fénye, lágyabb a fogása a pamuténál, viselése pedig nagyon kellemes és könnyed.

49_copy.jpg

52_copy.jpg

A fenti tényleg egy abszolút basic darab a ruhatárunkba, egy szuper kényelmes, térdig érő ruha, ami jól néz ki egy stranpapuccsal, és egy nyári alkalmi cipővel is:) A viszkóz anyag egyébként nem csak szép és kényelmes, de rugalmas és strapabíró is, mindemellett pedig színtartó és nem bolyhosodik.

70_copy.jpg

ok_2.jpg

81_copy.jpg

Személyes naaagy kedvencem ez a téglalap szoknya, ami vadító nyári darab! Alapban is imádnivaló, ahogy suhanhatsz benne, és össze-vissza lobog a szoknya, az meg a ráadás, hogy ruhaként is hordhatod, felső nélkül. Csak egyszerűen húzd fel a visszahatjtható derékrészt, és máris kész a pánt nélküli ruha:)

Fotók: Englert Orsi Photography
Ruhák: NON+

79_copy.jpg

ELKEZDŐDÖTT A NYÁRI LEÁRAZÁS!!!!

 

50% a SUMMER TIME kollekció minden darabjára
a NON+ MOM Parkban és a NON+ Showroomban!


Az akció a készlet erejéig - az üzletekben található árukészletre vonatkozik
- és más akcióval nem összevonható!

20429601_10154762526296127_7473093811941580658_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása