PandArte

Jótékony óraszíjak!

2017. november 03. - PandArte

A TOMS és az Apple összefogásával készült TOMS Bands for Apple Watch óraszíjak tavalyi bemutatásuk óta már több, mint 17 000 embernek segítettek egyévnyi napenergiához jutni, de természetesen rengeteg további munkára van még szükség, mert a világ lakosságának 16 %-a, összesen több, mint 1,2 milliárd ember továbbra is nélkülözi a megbízható áramforrásokat.

tomsxapplewatch-socialshare_1200x630.jpgA TOMS minden egyes óraszíj eladása után egy éven keresztül biztosít környezetkímélően, napenergiával megtermelt elekromos áramot egy arra rászorulón, fényt hozva ezzel a családok és közösségek életébe, javítva az oktatási, egészségügyi és gazdasági körülményeiket. One for one. ®

applewatch-lp-headerbanner-1200x670_2.jpg

toms-main.jpg

A tavaly bemutatott TOMS for Apple Watch óraszíjak nemcsak a viselőjük személyes stílusához járulnak hozzá, hanem változást hoznak azok életébe, akiknek a legjobban szüksége van rá, azáltal, hogy segítik őket napenergiából származó fényhez jutni.

wi17_l_aw_bluewhite_kr_7490-alt.jpg

wi17_l_aw_bluewhite_kr_7453-alt.jpg

original.jpg

A világ lakosságának 16 %-a, összesen több, mint 1,2 milliárd ember él biztonságos, megbízható elektromosság nélkül. Közülük 600 millióan laknak Afrika Szub-Szaharai részén, ahol a TOMS két Solar Light Giving Partnerrel, a SolarAiddel és a Solar Sisterrel együttműködve eddig több, mint 17 000 embernek segített egy évnyi biztonságos elektromossághoz jutni Malawi, Nigéria, Tanzánia, Uganda és Zambia leginkább érintett területeire.

A napenergiával termelt fény segítségével az emberek élete jobbá válik: a gyerekek esténként egy órányival több időt tölthetnek tanulással, a napenergiával biztosított áram kiváltja a korábban használt a kerozinlámpákat, így sokkal kevesebb szennyező anyag kerül az otthonok levegőjébe, illetve a családok átlagosan az éves jövedelmük 10 %-át tudják megspórolni és ételre, oktatásra vagy más alapvető szükségletekre költeni.

toms-applewatchband-2.jpg

A TOMS a Giving Partnerek segítségével most is minden egyes TOMS for Apple Watch óraszíj megvásárlása után egy évnyi napenergiával megtermelt világítást biztosít egy arra rászorulónak.

UTILITY Kollekció

Klasszikus megjelenés utazáshoz és kalandokhoz. Tartós, prémium grosgrain anyag valódi bőr részletekkel.

10010286-tomsbandforapplewatch38mmdustypink-p.jpg

10010289-tomsbandforapplewatchband38mmlightbluestripe-p.jpg

WANDERLUST Kollekció

Az óraszíjakat Blake Mykoskie TOMS alapítónak a világ minden tájáról származó barátságkarkötői inspirálták. Szövött anyag valódi bőr hátoldallal. Itthon az iStyle-ban és az iCentre-ben tudjátok megvásárolni ezeket a szíjakat. 

10010282-tomsbandforapplewatch42mmreddiamond-p.jpg

10010279-tomsbandforapplewatch38mmblackdiamond-p.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása