PandArte

Inspirálódj és valósítsd meg Álmaidat!

2018. március 28. - PandArte

Az inspiráló gondolatok olyanok mint az oxigén! Nem lehet létezni nélkülük, ha szeretnénk alkotni, haladni, fejlődni és kreatívan gondolkodni. Nemrég megismerkedtem egy fiatal lánnyal, aki egy inspiráló energiabomba, és ezeket az energiáit szívesen megosztja Veletek is, hogy segíteni tudjon kitaláni, eligazodni, megvalósítani!

29495903_1756566424390190_4872788075467505664_n_1.jpg

Nekem egyébként most nagyon aktuális ez a dolog, a legjobbkor találkoztam Évivel, biztosan nem véletlenül:) A Jógakaland miatt kicsit, de inkább nagyon, el vagyok veszve. Teljesen új dolog a számomra a nulláról felépíteni egy olyan márkát, ami a sajátom, a családunké, és ami egy olyan speciális területről szól, mint a gyerekjóga, a gyerekek játékos fejlesztése, és az ezzel kapcsolatos játékos termékek.

Időbe telt, mire rájöttem, hogy itt bizony most fel kell nőnöm a feladathoz, sokkal szerteágazóbb tudásra kell szert tennem, mint amikre például a blogomhoz volt szükség! Szóval lelkes követője vagyok Évi munkásságának és alig várom, hogy mehessek az egész napos ÉNMÁRKA workshopjukra, hogy tisztában legyek a lehetőségeimmel és világosabban lássam a céljaimat.

Szlafkai Évi évek óta vezeti 365letszikra online magazinját, Womanspiration névvel inspiráló előadásokat tart reggelente és nemrég elindította " Nők az úton " című podcast csatornáját, amit a youtube-on is követhetünk...szóval csupa kreatív dologgal foglalkozik, ami biztos vagyok benne, hogy Titeket is érdekelni fog:)

365letszikra magazin - minden nap inspirál

" A 365letszikra egy hiteles, szemléletformáló magazin, amely gondolatébresztő cikkekkel inspirálja főként azokat a nőket (de sok férfiolvasó is van), akiket hajt a kíváncsi tudásvágy. Többek között olyan módszereket, embereket, cégeket, sztorikat ismerhetnek meg az olvasók, amelyek "másfajta" szemléletmódjukkal tudatosabbá tehetnek és a dobozból való kilépésre ösztönöznek. "

Kreatív szakemberként átlátom és összehangolom a marketing, a web, a dizájn és a tartalom területét. Szabadúszóként érdekes projekteket menedzselek, online magazinblogot vezetek, és főként abban segítek másoknak, hogyan legyenek önazonosak, vonzóak és hitelesek az online világban. A különféle nézőpontokban, a kíváncsiság szemléletformáló erejében és az igényes tartalomban hiszek. Ezt az értékrendszert közvetítik a szikrák is. "

Évi szerette volna a szikrákban rejlő lelkesítő, kreatív potenciált offline is bevetni! Ehhez a vízióhoz társult Barta Nikolett oktatásfejlesztő, aki év elején kereste meg őt, hogy hozzanak össze valami klassz dolgot, ezek lettek a womanspiration reggeli workshopok, amiből áprilisban lesz még csak a harmadik, de már egy nap alatt betelnek a helyek!

365letszikra_homeoffice.jpg

Itt születnek a szikrák:)

womaspiration előadások

"A Womenspiration egy olyan inspiráló reggeli programsorozat, amely húszas-harmincas nőknek nyújt lehetőséget havonta egyszer inspirálódásra, gondolatébresztésre és szakmai networkingre. Kreatív közösségi irodákban gourmet reggelivel várjuk a résztvevőket, valamint olyan témákkal foglalkozunk, ami minket, igényes, dolgozó nőket érint és érdekel. Célunk egy olyan igényes, egymást fejlesztő közösség létrehozása, melynek tagjai mindennapi témákat dolgoznak fel kreatív formában, ezáltal támogatják, ösztönzik és inspirálják egymást. "

Hogyan néz ki egy ilyen előadás?

" A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. A HVG könyvek social managereként szakmai könyveket is bevontam a folyamatba, ugyanis  a témához tartozó néhány kiválasztott könyvet aznap kedvezményesen lehet megvásárolni és egy-egy példányt ki is sorsolunk a résztvevők között a reggeli végén. Dolgoztuk már fel az inspiráció témakörét, az énmárkát, áprilisban az időmenedzsmenttel, utána pedig az énidővel fogunk foglalkozni. A sok pozitív visszajelzésből ítélve ezek az események nagyon impulzívak, szakmailag hitelesek, inspirálóak és remek kapcsolatok születnek."

Kik vesznek részt rajta?

"Olyan kíváncsi húszas-harmincas nők (főként vállalkozók, vezető beosztásúak, alkotók, szabadúszók, coachok, vagy éppen saját vállalkozásba kezdők), akik fantasztikus kisugárzásukkal, saját történeteikkel, kudarc- és sikersztorijaikkal, mindennapi kihívásaikkal, karrierterületükön megélt tapasztalatokkal, különböző, mégis elfogadó látásmódjukkal nyitottak fejlődni és készek inspirálni egymást. A maximum létszám 30 fő. A nagy érdeklődés miatt áprilisban egy egész napos workshopot is tartunk az ÉNMÁRKÁRÓL azoknak, akik még jobban szeretnének elmélyedni ebben a témában."

web4-logo_szlafkaieva-barta-niki-womenspiration_foto-boldozsaredit.jpg

Niki és Évi 
Fotók: Boldozsár Edit

web6_szlafkaieva-womenspiration_foto-boldozsaredit.jpg

womenspiration_foto_boldozsaredit.jpg

web3_szlafkaieva-womenspiration_foto-boldozsaredit.jpg

Egész napos ÉNMÁRKA workshop

"Az április 15-ei ÉNMÁRKA workshopon érdekes tesztek és kreatív feladatok segítségével végigmegyünk a sikeres személyes márkaépítés önismereti és szakmai, gyakorlati folyamatain. Ez a nap arról szól, hogy átgondold és el tudd kezdeni hatékonyan felépíteni vagy éppen megerősíteni a személyes márkádat, ennek eredményeként pedig észrevedd a neked szóló lehetőségeket és következetesen tudd magad megkülönböztetni másoktól. Az énmárka az, amit mások mondanak rólunk, ha kilépünk a szobából. Legyen ez összhangban azzal, amit önazonosan mutatni akarunk.

A nap első fele a „belső” márkaépítésről (önismeret), a másik fele pedig a „külső” építkezésről (szakmai és vizuális megvalósulás) szól majd. Nagyon izgalmas tematikával készülünk… Kiscsoportos gyakorlati workshop lesz, maximum 15 fővel -  ám a fele hely már betelt. Bővebb infók és jelentkezés itt.

eventcover_enmarka_aprilis.jpg

A cikk elején említettem már, hogy Évi podcastok gyártásában is belekezdett, ami itthon még elég újszerű dolog, pláne úgy, hogy ez is Nőknek szól:)

Miért kezdtetek bele podcastok gyártásába?

"Na igen, ez is egy idei szerelemprojek:) Egy frankfurti kiruccanáson született meg a Nők az útON podcast csatorna ötlete 2018 január végén. Csorba Anitával a Creative World kiállításra mentünk és mivel mindketten több fronton inspirálunk másokat, kézenfekvő volt, hogy kellene egy közös projekt. A podcast egy hazánkban még kevésbé ismert, ám Amerikában egy iszonyat népszerű platform. Gondoltuk, kipróbáljuk. A lelkes ötletelést hamarosan tervek, majd tettek követték, és már túl vagyunk az első felvételeken, elkészítettem a honlapot, bemutatkoztunk az RTL klub-on, készítjük a következő adásokat, hívjuk meg a vendégeket. Nőnapon debütáltunk, tehát a kezdéstől alig egy hónap telt el, de ha jó úton jársz, akkor gőzerővel haladnak a dolgok. A mi útjaink egyértelműen egymásba ágaztak:) "

Egyáltalán mi az a podcast?:)

"A podcast 21. századi rádiózás. Sőt, a videós podcast még ennél is több. Az adásokat akkor hallgatod és nézed meg, amikor akarod, mondjuk útközben, munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban. Online rádióműsorok, zenei csatornák, tudományos beszélgetések, sport csatornák, humorista tartalmak, nyelvtanulásra specializálódótt csatornák, önfejlesztő műsorok és még számos műfaj és izgalmas online tartalom rendelkezik podcast csatornával.

Podcastot hallgatni mobilapplikációval, pl. Apple podcaston, SoundCloud-on vagy éppen Spotify-on lehet. Letöltöd a kedvenc csatornád friss adásait a mobilodra és akkor is hallgathatod, ha nincs internetelérés. Kényelmes, hasznos, önfejlesztő és szórakoztató időtöltés akár este, akár útközben"

nokazuton_foto_szines_1920x1280.jpg

Miről szól a Nők az úton?

"A Nők az útON az első hazai videós podcast csatorna, amelynek gondolatébresztő témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak: karrier, motiváció, kreativitás, vállalkozás, énidő, önmegvalósítás stb. Mindannyian az utunkat keressük, amely néha kacskaringós és akadályokkal teli, hegyekkel-völgyekkel tarkított, máskor pedig színpompás tájakon át vezet. Minden héten más-más témáról beszélgetünk egymással vagy egy meghívott szakértővel. Olyan dolgokról csevegünk, amelyek minket, tudatos nőket foglalkoztatnak. A videós hanganyagokat minden héten feltöltjük a weboldalunkra, a Youtube-ra és néhány podcast csatornára is."

 Összefoglalva!

365letszikra magazin
Évi szakmai oldala
A következő womanspiration reggeli
A egy napos ÉNMÁRKA workshop
Nők az útON podcast

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása