PandArte

Egyszerűen különleges játékok gyerekeknek!

2018. augusztus 08. - PandArte

Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több, ez szerintem a gyerekjátékoknál is így van. Én nagyon szeretem a letisztult szép designt és a minimál funkciókat, hogy aztán a gyermek ruházza fel inkább a kreativitásával:)

pojga.jpg

Nemrég ismertem meg a Pojga játékokat a Pici Piacon, amiknek a legnagyobb különlegességük, hogy egyszerűek! Egy fiatalokból álló magyar kis csapat készíti őket Kolozsváron, kézzel, így minden egyes darab abszolút egyedi:) Imádnivaló mind, a kis manókkal és kötött sipkáikkal együtt!

pojga_natur_fa_vonat_szett.jpg

mr_dsc_4570.jpg

Minden darab, gyapjúból készült, természetes anyagokkal színezve és tung olajjal kezelve, ami 100% természetes, környezetbarát így a gyerekre nézve semmilyen káros hatása nincs. Ármin egyből lecsapott a traktorra, ami farönköket vontat maga után:) Amióta megvan, szinte minden nap előveszi! Könnyen tudja kezelni az utánfutó le és felcsatlakoztatását, a sofőr ki és be helyezését és imád belepakolni:)

img_0035.JPG

img_0031.JPG

A gyerekek nagy kedvence az a játék, ami egyszerre autó és hajó! Ha lefelé fordítjuk autó, ha felfelé, hajó:) Igazából bármelyiket is választjátok, mind nagyon cuki. Egyébként a Waldorf nevelési módszerbe is beilleszthetőek, így a kicsik fantáziája szabadon szárnyalhat, ők varázsolhatnak a segítségükkel különleges történeteket!

pojga_barka_auto2.jpg

pojga_barka_auto.jpg

Úgy fejlesztették őket, hogy ne legyen korlátok közé szorítva a játék, így ezért szinte bármilyen érdeklődésű kicsinek  jó ötlet...van akinek pont a babák, van akinek az állatok, de van akinek épp az autók vagy a hajó tetszik meg inkább. Egyébként 2,5-3 éves kortól már abszolút ajánlott!

pojga_kamion_fajatek2.jpg

b_dsc_4499.jpg

36395626_902089723327014_6072651515330297856_n.jpg

Lelőhely az anyaparadicsom.hu oldala, ahol egyébként több kreatív játékkal is találkozhattok még.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása