PandArte

10 kreatív Adventi naptár ötlet

2018. november 11. - PandArte

Hogy én mennyire imádom az adventi naptárakat, el sem tudom mondani:) Már gyerekkoromban is rajongtam érte, Anyukám hímzett nekem egy óriási Mikulást, körülötte 24 számmal, amikhez cukin becsomagolt ajándékok voltak tűzdelve. Mindig tippelgettem, hogy melyikben mi lehet, és alig bírtam aludni, úgy vártam a reggelt, hogy nyithassam a következőt! Az adventi naptárak iránt érzett szerelmem a mai napig megmaradt, úgyhogy örömmel gyűjtöttem össze az idei kedvenceimet:)
adventi_naptarak.jpg

A mostani válogatásomat nem egyszerűen a pinteresten található képekből állítottam össze, az idei attól különleges, hogy mind hazai ötlet alapján valósult meg, ettől még kedvesebb a számomra:) Ja, és még időben vagytok, be is tudjátok szerezni azt, amelyik a legjobban megtetszett!

1. Gyertyából adventi naptár?

gyertyas_adventi_naptar.jpg

Miért ne?:) Persze ez inkább felnőttek számára kedves ötlet, nekem az egyik nagy kedvencem! A Greenway Candle idei 24 napos visszaszámláló szójagyertyájának a lángja egészen karácsonyig elkísér majd Titeket és finom, tonkababos, fahéjas, vaníliás, narancsos illata garantált hangolódást jelent decemberre. Minden nap gyújtsátok meg és élvezzétek a meghitt hangulatot.

2. Papírzsákos megoldás:)

cucc_adventi.jpg

Imádom Ági szemléletmódját és a CUCC zsákjait, most különösen természetesen az adventi verziót. Szerintem ez az egyik legegyszerűbb és mégis leglátványosabb módja annak, hogy becsomagoljunk 24 kis meglepetést. Tetszik ez a natúr vonal, és az is, hogy ezekbe a zsákokba azért fér rendesen ajándék, nem kell aggódni, hogy kilóg majd valami:)

3. Jógás adventi naptár, amit Ajándékba kaphattok!

764bd87b-04ba-4f36-9adc-c8f5d666bbc6.JPEG

gyerek_adventi_naptar.jpg

Naná, hogy ez személyes nagy kedvencem <3 Karácsony előtt szerettük volnap meglepni a gyerekeket egy cuki ajándékkal, mégpedig egy újratölthető Jógakalandos Adventi Naptárral, ami a CEWE jóvoltából készült el és most AJÁNDÉKBA adjuk nektek! Azon kívül, hogy ez egy viszonylag nagy ( 36X48 cm ) és mutatós naptár, még praktikus is, hiszen Ti tudjátok megtölteni a 24 kis ablakocskát. A képen láthatjátok is, hogy oldalt egyszerűen ki lehet húzni a belső részt, majd miután elhelyeztétek benne az ajándékokat, egyszerűen csak visszazárjátok:) A www.jogakaland.hu oldalán azt is megtaláljátok, hogyan kaphatjátok meg tőlünk ajándékba!

4. Fából, csipesszel

from_wood_adventi.jpg

From Wood alkotó munkája ez a cuki, fából készült fenyőfa, amire 24 kis zsákvászonból készült zsákocskát lehet csipeszelni. Ezek inkább apróbb dolgok elrejtésére megfelelőek, de hát nem is kell ilyenkor túlzásokba esni:) Én a fenyőfa köré még biztosan feltennék egy hangulatos égősort is, amivel fokozni tudjuk a karácsonyi hangulatot! Meskán megtaláljátok.

5. Textilből gyerekeknek

nobile_adventi.jpg

Ezeket a textilből készült szépségeket a Nobile babahálózsákosok készítik ilyenkor Karácsony előtt, és mivel igazi kézműves munkák, nincs belőlük két egyforma darab! Itt a jobb oldali éppen vonatos, de Árminnak egyébként én el tudnék egy olyat is képzelni, ahol a Mikulás traktoron érkezik meg, ami húz egy óriási utánfutót az ajándékokkal....na, majd jövőre:) 

6. Még több textil

zoe_collection_adventi.jpg

ZoeCollection Meska oldalán is nagyon cuki textilből készült naptárakat találtok, persze ezeket is inkább gyerekeknek ajánlom:) Az én gyerekkori adventi naptáramba egyébként azt is szerettem, hogy időtálló volt, hogy mindig várhattam, vegyük már elő és újra tele legyen meglepikkel. Szóval az a jó ezekben a textilből készült verziókban, hogy évről évre újra megtölthetjük őket!

7. Mágneses adventi naptár

orosz_judit.jpg

Orosz Judit grafikus tavaly kezdett el mágneses kirakós adventi naptárat készíteni, idén pedig már két designnal is készült! A kirakó 24 mágneses darabból áll, így minden nap egyet feltehettek a hűtőre vagy bármilyen más mágnest vonzó felületre, hogy szentestére összeálljon a teljes kép:)

8. Rénszarvasos, környezettudatos naptár

sorting_bag_adventi.jpg

A The Sorting Bags azért jött létre, hogy háztartásunkban csökkenthessük a műanyag tárgyak használatát, és így egy élhetőbb bolygót hagyjunk magunk után. Szerintem nagyon aranyos a rénszarvasos naptárja, ami szintén egy örök darab tud lenni! Idén a csomag része egy letölthető (és nyomtatható) pdf dokumentum is, ami tartalmaz 24 ötletkártyát, 8 értékes kupont és egy oldalt üres kártyákkal, amit saját tartalommal tölthetsz meg.

9. Letölthető kreatív adventi naptár!

Imádom a Gyereketető oldal fejlesztő, és tanulást segítő játékait, amiknek a nagy részét mindig le lehet tölteni, és otthon elkészíteni az ovisokkal, iskolásokkal. Természetesen van adventi naptár is, amit le lehet tölteni, rögtön kétféle verzió: az egyik színes, a másik fekete – fehér, a gyerekek által színezhető. Az oldalon lépésről lépésre lehet követni, hogyan lehet elkészíteni a gyerkőcökkel, és az is fent van, hogy milyen egyéb alapanyagok szükségesek hozzá.

img_2412.jpg

10.Online adventi naptár

Ferenczy Barbi webdesignerként kifejezetten a vállalkozó Anyukáknak szeretne segíteni azzal, hogy olyan minőségi és hiteles weboldalakat tervez nekik, amikkel versenybe szállhatnak a piacon. Idén szeretne kedveskedni az oldalára látogatóknak egy kis naptárral, amiknek az online kis ablakjai mögött, kifejezetten az anyukáknak szóló kuponok (a teljesség igénye nélkül:éjjeli fény, rágcsalánc, gyermekruha bolt, írónők kuponjai, gyermekbútor, coaching, marketinges anyuka kedvezménye, ékszer kupon)  lesznek! Szóval, decembertől csak egy klikk lesz az egész és minden nap meglephetjük magunkat:) Sőt, december 25-én a grátisz kupon Barbitól egy komoly értékű felajánlás lesz, mely webdesign megrendelés esetén lesz felhasználható.diferenczya_advent_1.png

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása