PandArte

Ékszerekbe zárt veszélyeztetett állatfajok!

2019. június 24. - PandArte

Korábban már írtam a L'arbre Design egyedi ékszeriről, amik a fa és a gyanta párosításával készülnek, de Barbi és Levente még fokozta a különlegesség faktort az új,  " Save the earth " kollekciójukkal. Képzeljétek, a gyűrűkben és a nyakláncokban, most delfin, jegesmedve és teknős bújik meg, felhívva ezzel a figyelmet a természet szépségére és a veszélyeztetett állatfajokra. 

gorog_zita.jpg

A l’arbre név az anyaghasználatra utalva a francia „fa” szóból ered. Az ékszerek alapját minden esetben egy különleges egzotikus fa adja. A fára ékszergyanta kerül ezután, ami gondos megmunkálással (színezés, csiszolás, polírozás) a végső formáját adja a gyűrűnek. Legújabb kollekciójuk kampányarca Görög Zita lett, aki egy WAMP alkalmával szeretett bele az ékszereikbe:)

" Zitával a WAMP-on találkoztunk, ő jött oda nézelődni, nagyon kedves volt és ezután felkerestük hogy lenne - e az új kollekció arca és szívesen vállalta! Segített a fotózás koncepciójának kitalálásában is, Zita azon kívül, hogy gyönyörű, elképesztően profi is. Egyébként nagyon kedvesen fogalmazott az instagram oldalán az együttműködésről. - meséli Barbi.

gorog_zita1.jpg

Az új kollekció a " Save the earth " nevet kapta, nem véletlenül! Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire sérülékeny a természet, a legcsodálatosabb állatok a kihalás szélére kerülnek, az a sokszínűség, amit úgy szeretünk szépen lassan megszűnik. Három erősen veszélyeztetett állatfajt választottunk, melyek közel állnak a szívünkhöz: Caretta caretta, vagy más néven álcserepes teknős, delfin és jegesmedve. Ezek a kis állatok kerültek bele ezekbe a különleges gyűrűkbe és gömb nyakláncokba.

gorog_zita2.jpg

gorog_zita3.jpg

Ez egy limitált kollekció, ami leginkább rendelésre készül, de itt meg is tudjátok nézni, illetve személyesen a LA'JOS Concept Store-ban is megcsodálhatóak! 

gorog_zita4.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása