PandArte

Kerti homokozó egyszerűen!

2019. július 16. - PandArte

A legtöbb kisfiú imád babrálni a legkülönfélébb autókkal, így van ez nálunk is:) Ármin kedvencei a traktorok, a markolók, a szállító-, az építő- és a tűzoltóautók, amikkel szívesen játszik bárhol. Nagyon cuki, mert ha éppen megyünk valahova, akkor is mindkét kezében van egy-egy közülük. Vagyis teljesen rájuk van kattanva, ezért szerettem volna egy kis terepet kialakítani neki a markolós játékokhoz!

img_8593.jpg

A Pinteresten jött velem szembe egy nagyon egyszerű, ám annál nagyszerűbb ötlet: egy műanyag dobozba dobjunk össze homokot kavicsokkal! Így kedvére markolhatja a gyerek a homokot, a kavicsokat, szállíthat ide-oda, na meg építhet. Annyira tetszett neki, hogy gondoltam, megosztom veletek is az ötletet, hátha jól jön mostanában, hiszen a nyár tökéletes alkalom arra, hogy ezt kipróbáljátok.

A Tchibo Family oldalán meg is mutatom hogyan készül,
csak katt ide a leírásért!

 

Ezt a posztot a Tchibo Magyarország támogatta!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása