PandArte

Őszi csajszombat a Costes Beach Club-ban!

2019. augusztus 14. - PandArte

Mi még nem engedjük el a nyarat, hiszen nincs is szebb az indián nyárnál! Ha ti is szeretitek ezt a különleges hangulatot, akkor ott a helyetek az őszi csajszombaton, ami nem csak a programok, de a helyszín miatt is exkluzív lesz! Legújabb eseményünket a Costes Beach Club-ban tartjuk, Palágyi Eszter sztárséf hangulatos vízparti helyszínén.

csajszombat_osz.jpg 5 csaj - 5 program

 

Gasztro-styling workshop Szauer Judittal - őszi kiadás

 

Szeretnél megtanulni szép képeket készíteni az Instagramra? Érdekel, hogyan rendezz be egy kompozíciót, hogyan posztolj menő képet a reggeli kávédról, vagy épp a vacsidról? Judit  hasznos tippeket ad majd ahhoz, hogy hogyan tudtok igazán szép fotókat készíteni telefonnal a social média felületeitekre. A Lupa Beach csodás környezetében, a BUTLERS álomszép őszi kiegészítőivel készíthettek majd telefonos képeket, profi iránymutatással. Megtudhatjátok mik a legmenőbb applikációk, a legjobb fény és színbeállítások, hogyan kombináljátok a különféle textúrákat, eszközöket, dekorokat, hiszen minden az apró részletekben rejlik! Gyönyörű kiegészítők, tányérok, textilek, tálcák és egyéb dekortárgyak állnak majd rendelkezésetekre, hogy kedvetekre gyakorolhassátok a stylingolást, és szuper képeket készíthessetek a telefonotokkal!

www.szauerjudit.hu
www.facebook.com/gasztropr
www.instagram.com/gasztro_pr  

_mg_3910-edit.jpg

Illatos, organikus fürdősó workshop - Bazsalikomos kert

Beh Mariann a két kislánya mellett a Bazsalikomos kert tulajdonosa. A családi farmról származó organikus alapanyagokból készít különleges finomságokat, mindeközben lelkes cikkíró, első könyve tavaly jelent meg A kert konyhája címmel.

Az őszi csajszombatra Mariann igazán fűszeres és illatos workshoppal készül! DIY 100%-ban természetes fürdősókat készíthettek vele, amik elkészítéséhez a saját kertjükben termesztett, és hagyományos módon szárított organikus virágokból és gyógynövényekből, valamint Panarom illóolajokból válogathattok. A fürdősókat egyedi üvegben, szépen felcímkézve vihetitek haza, ajándéknak is tökéletesek lesznek.

bazsalikomoskert.hu
www.facebook.com/bazsalikomoskert
www.instagram.com/bazsalikomoskert

_mg_3974-edit.jpg

Őszi home dekor workshop - PandArte blog

Bánhidi Dóra a PandArte kreatív és design blog írója nem csak az online világban szereti bemutatni a hazai tervezők munkáit és ötleteit, olvasóinak rendszeresen szervez DIY workshopokat is, hogy közelebbről is megismerkedhessenek az alkotói folyamatokkal. Ilyenkor a résztvevők saját maguk készíthetnek el például ékszereket, táskákat, kerámiákat, illatos gyertyákat vagy éppen szuper lakásdekorációkat is. 

A mostani csajszombaton Dóri segítségével egy hangulatos függődíszt alkothattok meg, amit aztán az ajtóra vagy a lakás bármely pontjára felakaszthattok. Sok természetes alapanyaggal, terméssel na és persze őszi hangulatú dekorációs elemekkel készül, hogy mindenki kedvére válogathasson. Nektek csak le kell ülni és elmerülni az alkotás örömében!

www.pandarte.blog.hu
www.facebook.com/PandArte
www.instagram.com/pandarteblog

_mg_3967-edit.jpg

 „Gyermekkorunk ízei” - Michelin csillagos gasztro-élmények Palágyi Eszterrel és Szabó Jucussal

Palágyi Eszter a népszerű, Michelin-csillagos Costes étterem séfje. Eszter számos díjjal is büszkélkedhet (például "Az év séfje", "Az év étterme", az " Inspiráló Nők legjobb gasztronómiai teljesítménye "), legnagyobb sikerének azt tartja, hogy 30 éves kora előtt lett Michelin-csillagos séf, Közép-Európában nőként először.

unnamed_44.jpg

Az őszi Csajszombaton ti is találkozhattok Eszterrel, sőt egy igazán különleges gasztronómiai élménnyel készülünk majd. Palágyi Eszter Michelin csillagos séf és Szabó Jucus visszarepítenek majd Benneteket a gondtalan gyermekkorba, olyan ételeket készítenek majd el modern formában, melyek minden bizonnyal Nektek is nagy kedvenceitek voltak. A Csajszombatos lányok kedvenc gyermekkori ételeit kóstolhatjátok majd meg, sőt elleshetitek a legszebb tálalási technikákat is tőlük.

Portréfotózás - Pure & Pastel Photography

Képzeljétek el, ahogy a homokos parton lépdeltek, kezetekben egy jeges üdítővel, a bőrötöket finoman süti a nap, a hajatokat lágyan fújja a szél, miközben mosolyogva készülnek rólatok a legjobb képek! Gondtalanul, és kötelező beállítások nélkül. Orsi most is megdönti a sztereotípiát, miszerint "nem lehet rólam jó képet készíteni! Hinta, nyugágy, stresszmentes órák, és önfeledt képek várnak titeket. Ha esetleg beállna a rossz idő, az se szegje kedveteket, mert a Butlers kiegészítői pillanatok alatt feldobják a kedvünket és az előre kialakított kis helyszínünket is. A számotokra legkedvesebb 5 képet pedig retusálva is megkapjátok.
_mg_3935-edit.jpg
A közös csajszombat fotót és a portréfotókat Vass Nóri, Appleheart Photography készítette, köszönjük!
Profi make-up a MAC sminkmestereitől!
 
Az őszi csajszombaton is a MAC Cosmetics profi sminkesei varázsolnak mesés sminkeket Nektek! A MAC mára egyet jelent a professzionális make-up termékekkel, hihetetlenül sokszínű termékpalettával és az innovatív kollekciókkal, amelyek mind a vásárlók és a sminkmesterek igényei szerint készülnek, és amelyekből a MAC üzleteiben profi sminkmesterek segítenek választani a vásárlóknak. A márka a divat élén állva diktálja a trendet, valamint a társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híve. Ez mutatkozik meg olyan kezdeményezéseiben, mint a VIVA GLAM rúzsok, amelyek eladási árának 100 százalékával az All Ages, All Races and All Genders kampány érintettjeit támogatja. 
10810x1080_logo.jpg

A HELYSZÍN - Costes Beach Club

 

lupa3-1.jpg

Az őszi csajszombaton a legexkluzívabb beach parton várunk Titeket a Costes Beach Club-ban! A kristálytiszta víz, vakítóan fehér homokos partján, pálmafákkal, napágyakkal, és a már megszokott minőségű vendéglátással készül majd Palágyi Eszter, ezúttal Szabó Jucussal közösen. 

EXTRÁK ÉS AJÁNDÉKOK

 

LUXUS KÉNYEZTETÉS A BŐRÖDNEK

Eseményünkön ismét találkozhattok az Omorovicza magyar luxuskozmetikumokkal, amiket amiket mi már többszörösen teszteltünk és azóta is használunk, egyszerűen imádjuk a termékeiket! A standjuknál ki is próbálhatjátok majd a kozmetikumokat, és persze kérdezhettek is bármit az őszi bőrápolással kapcsolatban. Eseményünk végén még exkluzív ajándékot is kaptok tőlük!

67625404_2339233622826502_8659482825625436160_n.jpg
POM - piece of me RUHÁK

Lupa Nikoletta és Ledényi Tóth Gabriella közös magyar márkája a POM. Egyszerű vonalakkal megalkotott sportosan elegáns öltözékeket terveznek, a minimalizmus jegyeivel fűszerezve. Mindig arra törekednek, hogy egy alap ruhatárat állítsanak össze, amit aztán különböző kiegészítőkkel több évszakon át is hordható legyen a nők számára. Eseményünkre hoznak magukkal az idei nyári és a közelgő őszi kollekciójukbó egy-egy darabot, de a különleges, minimál stílusú esküvői ruháikat is megmutatják nektek. Természetesen a csajszombaton a sminkelés után fotózkodhattok majd bennük Orsinál, és ha valamelyikbe beleszerettek, meg is vásárolhatjátok!  

pom.jpg
Balcsikék - BALATONI DESIGN
Ha szeretitek a Balatont, a mesés színvilágait és még az ékszereket is, akkor imádni fogjátok a Balcsikék párosát, akik annyira rajonganak ezért a különleges tóért, hogy oda is költöztek! Így minél személyesebb élmények és pillanatok inspirálják őket munkájuk során. Ők olyan ékszereket, főleg karkötőket készítenek, amiket legszívesebben örökre hordanátok...egyébként lehet is, mert egyszerűek, könnyedek, mégis elegánsak. A csajszombaton őket is a kiállítóink között köszönthetjük, és bármelyik karkötő szettjüket megvásárolhatjátok majd a standjuknál. Sőt! Extra ajándékként egy csajszombat kiadású karkötővel is meglepnek Titeket!
balcsikek_1.jpg
csajszombat_x_balcsikek_karkoto_latvanyterv_1920.jpg
MANKA - KÜLÖNLEGES HANGULATÚ GRAFIKÁK

Horváth Mónika illusztrátor, finom hangulatú, lírai grafikákat készít egy csipet humorral. Mindig a saját képzeletéből merít ihletet, utazásokból, könyvekből, vagy akár egy-egy járdán fekvő árnyékfoltból. A grafikák nyomdai printek formájában érhetőek el náluk, illetve keretezett képként is, hiszen kis manufaktúraként képkereteket is készítenek a férjével. Legszívesebben a fekete-fehér tusrajzok világában merül el, vagy újabban a térhatású dobozgrafikáiban, de akik régről ismerik, leginkább a Manka babáihoz kötik a személyét. A babákból manapság már csak nagyon kevés készül, de a figurát és a nevet megtartották, kis budapesti üzletünket is róluk nevezték el. 

Móni az eseményünkre hoz magával a kedvenc printjeiből, minden méretben, kerettel és anélkül, de lesz a standjánál dobozgrafika, ékszerek és táskák is, így kedvetekre válogathattok majd. Természetesen a csajszombaton tőle is kaptok meglepetést!

horvath_monika_manka_montazs.jpg

JELENTKEZÉS

 

Időpont:

2019. szeptember 14. szombat
14:00 - 20:00

Helyszín:

Costes Beach Club
Lupa Beach
Budakalász
Tó utca 1.

Részvételi díj: 

35.000 Ft

Jelentkezés: 

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Telefonszám:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszsám:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása