PandArte

Finom őszi illatok otthonunkban!

2020. szeptember 08. - PandArte

Az én kedvenc évszakom az ŐSZ, főleg az indián nyár része. Annyira színes és illatos tud lenni egy-egy ilyen nap, hogy legszívesebben bezárnám egy üveggömbbe örök emlékként, hogy mindig velem legyen:) Ildi gyertyáival a kedvenc évszakom finomságait az otthonunkban is meg tudom idézni, mutatom is a GreenWay Candle újdonságait! 

img_8298.jpg

Igazi feltöltődés otthon

" A 2020-as őszi kollekció tervezése során az volt a legfontosabb szempont, hogy az egyedi illatkompozícióknak köszönhetően az otthoni feltöltődés, pihenés minél nagyobb szerephez juthasson. Az emberek többsége idén tavasszal sok időt töltött otthon, majd következett egy nagyon rövidke nyár és hirtelen beköszöntött a szeptember. Szeretnénk az idei felgyorsult év őszi hónapjait a Greenway gyertyák és illatok által egy picit lassítani, egy picit jobban közelebb hozni. A kollekció darabjai újra elhozzák a pihenést és a kellemes feltöltődést az otthonunkba. " -meséli Ildi, aki idén is gyönyörű és hangulatos fotókat készített a gyertyáihoz.

Finom őszi illatok

Az őszi szójagyertya illatok a klasszikus kedvenc, Pumpkin Spice, sok fahéjjal, szerecsendióval és kardamommal. Az őszi sütőtökös ételek fűszereinek illata mindig feldobja a hangulatot. A Honey Harvest mézes, virágos aroma gyömbérrel, mely az indián nyár napsütéses pillanatait idézi. A Toasted Pecan krémes és vajas illatokat idéz, igazi sütikedvelők imádni fogják.

https://www.greenwaydesign.hu/

img_7860.jpg

img_8063.jpg

Van óriási és mini is

Nagyon tetszik, hogy van extra nagyméretű gyertya is, igazi gyertyafanatikusoknak, amiben 3 kanóc ég egyszerre, ezért igazán intenzív élményt nyújt. Hosszú égési idő és sok-sok gyertyafényes óra egy meleg barna árnyalatú üvegcsében:)

A mini gyertyák különlegessége pedig, hogy akár többféle illat is kipróbálható a SELECTION boxban, így mindenki könnyen megtalálja kedvencét.

img_8550.jpg

Szobaillatosító spray

Amit én még nem próbáltam, de biztos ki fogom hamarosan, az a szobaillatosító permet, mely nem tartalmaz tartósítószereket, színezékeket, hatása viszont akár órákig is tarthat (helyiség méretétől függ). Bátran használható lakástextileken, párnahuzatokon vagy épp jógaszőnyegen. Azonnal és gyorsan illatosít, igen intenzív az illata.

" A legnépszerűbb illatokban sokan választják: hársfavirágillat (Heart of the City), Tea Time (fehértea). Szezonális kedvenc a Honey Harvest (gyógynövények mézes illata). " 

img_8200.jpg

Ajándéknak is mesések

A GreenWay illatokat ajándékba is lehet adni a szeretteinknek:) Nagy kedvenc a HYGGE box, amibe két gyertya is választható, ráadásul az őszi kedvencek mindegyikéből összeállítható ez a doboz. Ajándék hosszú szálú gyufa is jár hozzá, mindez egy színes prémium kartonszalaggal átkötve érkezik, akár ajándéknak is tökéletes.

greenway-hygge-box-autumn-07.jpg

img_8499.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása