PandArte

Kampányoljunk a magyar termékekért! - 2. szakasz

2013. június 25. - PandArte

Pár hónapja írtam már nektek a Breslo.hu -ról és kezdeményezésükről. A Breslo.hu Magyarországi Kreatív Közösség- egy olyan online felület, ahol kiállíthatod, eladhatod a munkáidat vagy vásárolhatsz egyedi készítésű tárgyakat, önálló magyar alkotóktól. A csapat küldetése egy olyan befogadó világ létrehozása, amely felkarolja a kreativítást és segít az embereknek abban, hogy azzal foglalkozzanak, amivel szeretnének.

A breslosok kitaláltak egy kampányt, ami három szakaszból áll, és ami arra hívja fel a figyelmet, hogy vásároljunk minél több magyar terméket. Most elérkeztünk a második részhez. ( Az elsőt itt olvashatjátok el. )

cover-facebook.jpg

exemplu palinka.jpg

Második szakasz: " Vásárolj helyit! "

" Ha az első szakaszban megtudtuk, hogy milyen lehet a világ, ha egy nap mindenki csak magyar terméket vásárolna, most elérkezett a pillanat, hogy mindenki kiválassza a kedvenc magyar termékét és megmutassa a világnak, hogy miért is szereti azt. Válaszd ki kedvenc magyar terméked és mutasd meg nekünk kreatív módon!

Szeretettel várunk kampány oldalunkra minél nagyobb számban! Megmutathatjátok kedvenc magyar terméketeket kreatív módon, ahogy Ti azt elképzeltétek – fénykép, vers, rajz, szöveg vagy vicc formájában.

exemplu cana.jpg

Hogyan működik?

Töltsd fel az alkotásodat a Facebook oldaladra, majd másold be a linket és a javaslatodat egy komment formájában a kampány oldalunkra. Promotáld az alkotásodat és gyűjtsél össze minél több csodálót, szempont lesz a díjazásnál a csodálók és a megosztások száma is. Ne felejtsétek elolvasni a teljes szabályzatot és útmutatásokat a kampány oldalán!

A legkreatívabb 6 alkotást díjazzuk a magyar kézművesek által fölajánlott nyereményekkel! 

943474_621719367840221_197149627_n.jpg

Ebben a szakaszban 6 díjat osztunk ki, melyek tartalmaznak egyedi bögrét, eredeti ékszereket, gyönyörű illusztrációt, bájos babát, dísztárgyat, egyedi képeslapok,  vidám nesszeszert és egy laptoptáska is várja a résztvevőket. "

Támogasd te is kezdeményezést!

A breslosok háromféle bannert készítettek elő, melyek közül választhattok, hogy támogatásotokról jelet adjatok. Segítsetek Ti is a népszerűsítésben, hogy az információ minél több emberhez eljusson. A bannereket innen tölthetitek  le.

Ha nincs saját blogotok, A Breslo csapata annak is örülne, ha meglátogatnátok őket a Facebookon. Keressetek valamit, ami elnyeri tetszéseteket a kampányalbumból.

pic-4-700x271.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása