PandArte

Legyél a saját divatterveződ!

2013. szeptember 29. - PandArte

Ugye tudjátok, hogy mennyire szeretem az egyedi dolgokat...akkor meg pláne, ha ezzel meglepetést okozhatok! Olyan dolgot ajándékozni, ami abszolút a másik kedvére való, hozzá passzol és őt tükrözi, a legjobb dolog, hiszen tuti telitalálat:) Ezért örülök nagyon, hogy megtaláltam a Pink Lemon Fashion-t, ahol Csilla és Kata folyamatosan azon dolgozik, hogy megvalósítsák mások elképzeléseit!

fotó 1_1.JPG

fotó 3_1.JPG

fotó 2_3.JPG

" A Pink Lemon alapvető lényege, hogy bárki megtervezhesse a kedvenc ruháját, ehhez pedig mi biztosítjuk az alapanyagokat. Több fazonú és jó minőségű pólónk van, amire azt a grafikát és feliratot tudjuk rátenni, amit a megrendelő kiválaszt. Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, a pólókon kívül már párnahuzatokra, vászontáskákra és konyharuhákra is készítünk egyedi mintákat " - mondta Csilla. 

fotó 4.JPGIgazi műhelylátogatáson jártam a lányoknál, hiszen beavattak minden fontos részletbe, miközben a barátnőmnek elkészítettünk egy táskát a szülinapjára. Először is kinéztem egy cuki zebrát, hiszen az ünnepeltnek az a kedvenc állata, majd találtam mellé egy olyan feliratot, ami most épp passzol hozzá. Ezeket aztán Csilla összeillesztette a photoshopban, beméretezte, majd Kata kinyomtatott belőle egy próbamintát.

fotó 5_1.JPGMiután mindent rendben találtunk elkészítettük a végleges verziót, vagyis a grafikát és feliratot kinyomtattuk egy vászontáskára. Olyan egyszerű és gyors művelet az egész, nagyon tetszett! Az ajándékot azóta már odaadtam a barátnőmnek, aki imádta...érdekes, hogy egyből azt vette észre, hogy milyen jó a minősége a nyomásnak! Nem esik le róla, nem repedezik be, lehet mosni és vasalni. 

A lányok egyébként nagyon jó fejek, teljesen nyitottak az elképzelésekre, még az is előfordulhat, hogy mondjuk a kedvenc szoknyádat viszed oda azzal, hogy szeretnél rányomtatni ezt és ezt, a lényeg, hogy pamut legyen! És van még valami, ami miatt érdemes velük dolgozni...

522a914c430f7e0eb2bdf8ffcb36cd1d.jpg

il_570xN.482696727_79bk.jpg

il_570xN.407034989_9hvq.jpg
...ő Balázs, a házinyúl, aki egy pillanat alatt levesz mindenkit a lábáról...annyira édes, szelíd és bújós...na meg zabagép, felejtsd el, hogy a közelében meg tudod enni a szendvicsedet:)

fotó 2 (1)_1.JPG

fotó 1 (1)_3.JPG

fotó 3 (1)_2.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása