PandArte

Rejtélyes szobrok a Római - parton

2013. november 01. - PandArte

A Római - parton a barátommal együtt a kedvenc helyünk a Molo Cafe, aminek a környékén nagyokat szoktunk sétálni is, egy kiadós ebéd, vagy vacsi után. Pár napja séta közben furcsa kőoszlopokra lettünk figyelmesek a parton...eleinte azt hittük, hogy a véletlen szüleménye a szabályos alakzat, aztán ahogy közeledtünk, láttuk, hogy rengeteg van belőlük.

fotó 4_2.JPG

fotó 3 (1)_4.JPG

Amikor már ott álltunk a kőszobrok között, rájöttünk, hogy itt kérem szépen művészi tevékenységről van szó, nem holmi hóbortról:) Nagyon tetszett ahogy a kövek, minden erőfeszítés, plusz anyag és formálás nélkül, harmonikusan illeszkedtek egymáshoz ... kemény munka lehet a megfelelőeket összepárosítani, és ami meglepő, hogy teljesen stabilnak tűnnek!

fotó 1_3.JPG

fotó 5 (1)_1.JPG

fotó 3_2.JPG

Pár hét után ismét visszamentünk, bár egy kicsit féltem, hogy már lerombolták őket, de épp ellenkezőleg, egyre csak szaporodtak! Na akkor gyorsan lefotóztam őket, hogy Ti is lássátok, és hogy kedvet kapjatok ahhoz, hogy kisétáljatok erre a természeti művészplaccra:) Bár nem tudom ki készíti őket, mindenesetre  nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen látvánnyal örvendeztet meg minket!

fotó 4 (1)_1.JPG

fotó 2 (2)_1.JPG

fotó 1 (1)_5.JPG

fotó 5_3.JPG

A legkönnyebben tehát úgy találtok oda, hogy megkeresitek a Molo Cafe-t, bal kéz felől elhagyjátok, majd egy kicsivel később, jobb oldalt lementek a partra! Ha pedig ott vagytok, ámuljatok és bámuljatok:) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása