PandArte

Varázslatos Karácsonyi Shoppingolás

2013. december 16. - PandArte

Szerintem a lányok egyik legnagyobb álma, hogy egyszer az életben korlátlanul shoppingolhassanak egy gyönyörű helyen! A bloggerek Mikulása nekem, Festynek és Chabynak azt a lehetőséget hozta el a messzi Lappföldről, hogy elutazhattunk Parndorfba és az ottani Designer Outlet-ben tölthettünk el egy napot karácsonyi vásárlással, fotózással és mindenféle mókázással:) 

IMG_0735.jpg

Az igazán rövid autóút után megérkeztünk Ausztriába, Parndorfba, ahol már vártak minket a Designer Outlet marketing osztályának munkatársai. Nagyon aranyosak voltak, egyből meg is hívtak minket egy délelőtti forró csokira a helyi kávézóba, ahol be is avattak minket a shoppingkaland részleteibe.

fotó 1 (8)_1.JPG

Kezdődik a kalandozás!


Miután mindenki bemutatkozott és mesélt magáról, na meg a blogjáról pár mondatot, kaptunk egy térképet és egy üzletlistát. A cél az volt, hogy válasszunk ki az adott üzletek kínálatából olyan ruhákat és kiegészítőket, amikből össze tudunk állítani két olyan outfitet, ami abszolút követi a trendeket és a saját ízlésünket. Erre kaptunk két órát, ami azért nem olyan sok, pláne ennyi márka mellett:)

1_1.jpg

IMG_0316.jpg

Gyorsan bele is vetettük magunkat a karácsonyi forgatagba...annyira jó érzés volt ott hárman ki-be rohangálni az üzletekbe, válogatni a szebbnél szebb ruhák közül, bármit elkérhettünk, amit csak szerettünk volna! Közben persze a hangulatra még egy jó nagy lapáttal rátett az is, hogy bár igen mínuszos szél fújdogált kint, egész Parndorfnak zseniális karácsonyi feelingje volt!

2.jpg

IMG_0381.jpg

Miután jó sok ruhát, cipőt, táskát és kiegészítőt összeszedtünk, kezdődött a Fotózás, ami több szempontból is kihívás volt! Egyrészt, ahogy említettem nagyon hideg szél fújt, orkán jelleggel :) Másrészt pedig nem kis feltűnést keltettünk a többi vásárló számára, de mindentől függetlenül nagyon élveztük és a fotóssal is hamar megtaláltuk az összhangot...ez mondjuk nem volt nehéz, hiszen Udvardi Attila ugyan talán még nem annyira ismert, de annál tehetségesebb divatfotós!

 

1. PandArte Outfit

 

5_1.jpg

Íme az első összeállításom! Már a legelején beleszerettem ebbe a kabátba és mellénybe, majd találtam hozzá egy vagány trapéz farmert és egy bokacipőt, amiket aztán egy masnis övvel és gyönyörű nyaklánccal egészítettem ki! Ezt a hét bármelyik napján szívesen hordanám:)

( Kabát, mellény, ing : Trussardi Jeans, Nadrág: 7 for all mankind, Cipő: Guess, Öv, nyaklánc: Hallhuber, Táska: Liebeskind Berlin )

Azért megmutatom Festy és Chaby válogatásait is, de majd az ő blogjaikon láthatjátok a többi részletet!

 ( http://festyinstyle.blog.hu/ , http://smizedivat.blogspot.hu/ )

4_1.jpg

 

2. PandArte outfit

6_1.jpg

Itt a klasszikus elegancia mellett tettem le a voksot...na jó, Chaby azért besegített, kiélte rajtam stylist tapasztalatait, ami tényleg jól jött a végtelen választék miatt:)

Szóval, nagyon megtetszett ez a fekete-fehér csíkos kis ruha, ami igazán egyszerű szabású, és olyan nőies, lágy viselet. Hogy egy kis rafinéria is kerüljön a dologba, egy dögös piros magassarkút passzintottunk hozzá, a masnis öv pedig ezúttal is jó választás volt! 

( Ruha és öv: Hallhuber, Cipő: Guess ) 

 

Levezetés és ajándékvásárlás

Egy kicsit azért elfáradtunk a nagy napban, de a fotózás után ismét összeültünk a kinti csapattal a kávézóban, meghívtak minket egy késő délutáni ebédre, koccintottunk egyet a nagy napra, majd elindultunk levásárolni az ajándékkártyánkat, amivel megleptek minket:)

IMG_0759.jpg

3.jpg

Hát igazából mind a hárman a Michael Kors üzletben találtuk meg a nagy szerelmünket, én például ebben a táska formájában...nem túl olcsó, de sokkal kedvezőbb, mint bármelyik más üzletben! 

 

fotó 3 (9).JPG

Szerintem a képekből is látszik, hogy nagyon jól érzetük magunkat, ennél jobb Mikulás ajándékot el sem tudtam volna képzelni:) Nagyon köszönöm a lehetőséget mindenkinek, aki közreműködött ebben az eseményben...ami pedig még nagyon jó érzés volt, hogy profi szervezésben és rendkívüli vendégszeretetben volt részünk, amit igen nagyra becsülök, becsülünk!!! A képekért pedig külön köszönet Udvardi Attilának:)

IMG_0705.jpg

IMG_0717.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása