PandArte

Csőből design ékszer!

2014. május 25. - PandArte

A hétvégén megtartottuk a nagy sikerű PandArte workshopot a Tranzit kávézó teraszán, Farkas Eszterrel közösen. A jelentkezők most gyönyörű Soie Essentielle ékszereket készíthettek, és hogy mennyire ügyesek voltak, azt most Ti is láthatjátok.

PicMonkey Collage_23.jpg

Tényleg nagyon szuperül sikerült ez a workshop is, ami sok mindennek volt köszönhető. Klassz volt a helyszín kint a teraszon, a kávézó finom limonádékkal, kávékkal és sütikkel látta el a bátor jelentkezőket, akik izgatottan és lelkesen ülték végig a közel három órát, ami alatt elkészítettek egy karkötőt vagy nyakláncot. Öröm volt őket nézni, mindenki nagyon koncentrált, és csak tekerték és tekerték a fonalakat, hogy aztán a végén kicsit fáradtan, de büszkén viseljék majd saját készítésű ékszereiket.

soie 001.jpg

Ugyan én már tényleg régóta ismerem Esztert, a Soie Essentielle márka alapítóját, eddig nem tudtam hogyan készülnek a jellegzetes ékszerei. Teljesen lenyűgözött, hogy egy gumicsőből, hímző fonalakból és pár kiegészítőből milyen csodálatos kompozíciókat lehet alkotni!!! Eszter hősiesen bírta az oktatást, nagy szeretettel magyarázta egész nap, egyszerre átlag 10 embernek a szükséges lépéseket:) A végén pedig nagyon büszke volt mindenkire!

PicMonkey Collage_24.jpg

Most sem készült két egyforma, de még csak hasonló darab sem! Mindenki megtalálta azokat a színeket ( a nem kis választékból ), amik a legjobban tükrözik most éppen a személyiségét:) Ezen a szombati kreatív napon több mint 30 ékszer készült a workshopon úgy, hogy ilyennel még soha senki sem próbálkozott előtte! 

PicMonkey Collage1_8.jpg

PicMonkey Collage2_2.jpg

PicMonkey Collage3_2.jpg

Szóval ismét bebizonyosodott az, amit már sokszor leírtam egy ilyen foglalkozás után...egy workshop inspirál, megmutatja, hogy olyan dologra vagy képes, amire nem is gondoltál, feltölt pozitív energiákkal és kibillent a hétköznapokból! Azt pedig örömmel veszem észre, hogy egyre több a visszatérő jelentkező:)

soie 062.jpg

Nagyon köszönöm Eszternek, hogy ilyen sokat dolgozott azon, hogy létrejöhessen ez az esemény, na meg hogy bepillantást engedett a kulisszatitkaiba! A Tranzit -nak a csodálatos helyszínt, a jelentkezőknek pedig a bátor lelkesedést:) Júniusban is lesz PandArte workshop, csak más tematikában, Esztert pedig megfűzöm majd, hogy ősszel ismét tartsunk egy ilyen napot!

PicMonkey Collage4_1.jpg

A jelentkezőknek Eszter ilyen szerencsekarkötőket készített

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása