PandArte

Magyar tervező a New York-i galéria gyöngyszeme

2014. június 13. - PandArte

Csermák Dóri 2010-ben valósította meg álmát, amikor létrehozta saját ékszermárkáját csermakdesign néven! Négy év telt el azóta, idén nyáron pedig már New Yorkban lehet megcsodálni az ékszereit a Lower East Side egyik exkluzív kiállítóhelyén a SHIN Gallery-ben.

unnamed (2)_11.jpg

Csermák Dóri régebben még süthető gyurmával dolgozott, de már egy ideje az alumínium a nagy szereleme, mert nagyon könnyen alakítható, és rengeteg lehetőséget lát benne. Legújabb kollekciójára, ami New Yorkban is megcsodálható, a legbüszkébb:

" Ez a kollekció áll a legközelebb hozzám. Örök maximalizmusom mindig ahhoz vezetett, hogy elégedetlen legyek és könnyen meg is unjak egy-egy darabot, sok mindent ezért nem is mutattam meg, ami született a kezeim között. A tökéletes jelzőt még most sem mondanám, hisz a fejlődésbe vetett hit visz előre, de szeretem az összes darabját még akkor is ha (vagy pont ezért, mert) munkám sokkal több volt benne, mint eddig bármelyik kollekcióban. Kíváncsi vagyok Nektek hogy fog tetszeni! "

unnamed_6.png

984072_775737629124080_3605700305875971018_n.jpg

10406787_792820117415831_7644425931489578457_n.jpg

Dóri nem is olyan rég egy e-mailt kapott, ami teljesen megváltoztatta az életét, hiszen egyetlen magyarként hívták meg a nemzetközi ékszerkiállításra- és vásárra.

"While searching for designers to invite for the showcase, I found your website and admired your works so much. It will be a great pleasure if you take part in this show."

" Egy amerikai kurátor keresett meg és felkért, hogy a május-júniusi pop-up galériájukban állítsak ki néhány darabot. Ezek szerint a kedvenc ékszereim New Yorkba utaznak egy nagyon exkluzív helyre! " 

A New York-i SHIN Gallery kiállítása

A New York-i galéria negyed, a Lower East Side egyik exkluzív kiállítóhelyén a SHIN Gallery-ben (322 Grand St.) először rendeznek ékszerkiállítást- és vásárt, 2014. május 26. és június 17. között. A világ minden tájáról a legkülönlegesebb darabok készítőit hívták meg, összesen 21 országból 49 tervezőt. A zártkörű, meghívásos alapú eseményen Magyarországot Csermák Dóra egyedi, kézzel készített ékszerei képviselik.

A kiállított darabok között olyanok is vannak, melyeket a magyar nagyközönség eddig nem láthatott. Az új kollekció június 4-től vásárolható meg, melyet a domborzat, a felszíni formák sokasága, a madártávlatból látott hegyek és völgyek hangulata inspirált. A mértéktartó modern elegancia ugyanúgy jellemzi ezeket az ékszereket, mint az eddigi kollekcióknál. A letisztult formáknak és a természetes színvilágnak olyan különleges hatást kölcsönöznek a fém hajlításaiból adódó minták, melyek minden darabot megismételhetetlenné tesznek.

unnamed (2).pngunnamed (3).png

Bővebb információ:

www.csermakdesign.hu/2014-ss

www.facebook.com/csermakdesign

info@csermakdesign.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása