PandArte

Színes őszi divat

2014. augusztus 24. - PandArte

Most már sajnos lehet azt mondani, hogy a nyakunkon az ősz! Tudom, lelkileg erre még senki sem készült fel, én sem, úgyhogy amíg lehet húzom az időt:) Ezt nagyon egyszerűen teszem...szeptemberben sem váltok át a tipikus őszi színekre az öltözködésben, továbbra is felveszek egy-egy élénkebb ruhát vagy kiegészítőt, ami plusz energiát ad. 

DSC_3667.jpg

Itt most egy csinos hétköznapi viseletet állítottam össze. Fehér farmernadrágot választottam, amit a napsütéses őszi napokon is simán lehet még hordani, amit egy élénk piros blézerrel kombináltam. 

DSC_3679.jpg

A táska és a cipő ugyan már fekete-fehér kombó, de színekkel párosítva teljesen más hatást nyújtanak, mintha mondjuk egy fekete kosztümhöz venném fel őket. A finom karóra pedig ehhez az outfithez nélkülözhetetlen!

DSC_3682.jpg

DSC_3670.jpg

DSC_3681.jpg

Ami teljesen kirí a csapatból az a kékes árnyalató iPad tok, de annyira megtetszett, hogy nem tudtam neki ellenállni:) Amúgy is az a menő már a divatban, hogy bátran párosítsuk a színeket és a textúrákat!

DSC_3695.jpg

Kreditek: 

Nadrág: 7 For All Mankind
Blézer: Tommy Hilfiger
Táska: Karl Lagerfeld
Cipő: Armani
Óra: Fossil
iPad tok: Fossil

Magyar nyelvű oldal a Designer Outlet Parndorfhoz

Fotók: Rács Zsófi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása