PandArte

Természetes ragyogás - Praktikus sminktippek 2015-re!

2015. január 11. - PandArte

Pár napja egy sajtótájékoztatón vettem részt, ahol egy nagyon jó fej sminkmester bemutatta nekünk a legújabb sminktrendeket! Alapvetően ez engem nem annyira szokott érdekelni, egész egyszerűen azért, mert alig sminkelem magam, de ez az irányzat most nagyon megtetszett. Aztán közben az is kiderült, hogy Larion Oscar, aki az előadást tartotta, hazánk egyik legnagyobb beauty szakembere, úgyhogy a legjobb embertől tanulhattam meg az apró rafinériákat, amikről most nektek is beszámolok:)

picmonkey_collage_11.jpg

Larion Oscar sminkmester

Oscar nemzetközileg is elismert sminkmester, ő az első Magyar szakember, aki a világ legnagyobb divateseményén a New York Fashion Week–en dolgozott Donna Karan, Michael Bastian, Lacoste, Mara Hoffman, Public School, Maria Ke Fisherman bemutatókon, a legnagyobbak között.

Japánban tanulta meg igazán, mi a valódi tisztaság, szépség és a smink fogalma. Tanulmányozta a tradicionális, Kabuki és a Gésa kultúrát. Egy évadon keresztül, saját TV műsorában oktatta a smink fortélyokat, hogy a smink mindennapjaink természetes része legyen. 

Tizenöt éve egy világcég nemzetközi márkájának a Maybelline New York sminkmestereként, megalkotja a szezon smink kollekcióit, tréningeket tart, publikál.

A sajtótájékoztatón ismertem meg Őt, és hát elragadó természete van:) Kedvet kaptam sminkelni, mert annyira lelkesen magyarázta nekünk a tapasztalatait akár a New York Fashion Week-ről, akár a legújabb trendekről, hogy azt éreztem, ezt most nekem is ki kell próbálnom...ja, és ráadásul olyan közvetlen volt, hogy odaült mindenkihez és segített használni a különböző termékeket, amiket most be is mutatok egy interjú keretén belül!

picmonkey_collage1_4.jpg

Miért pont Maybelline? 

Tizenöt évvel ezelőtt kezdődött, mintha tegnap lett volna...azért szeretem mert naprakész és az innovatív termékeivel előremutató tudok lenni. Nem véletlen,hogy 11 éve a márka  a New York Fashion Week kizárólagos make up szponzora. A folyamatos változóval lépést tartani szenvedélyemmé vált, mint ahogy a márka meghatározó karaktere a folyamatosan változó divatnak.

2015 tavaszi - nyári sminktrend - A Veled született szépség hangsúlyozása

Számomra a natúr smink azt jelenti, amikor nem látom a sminket csak a női értékeket természeténél fogva, üde, természetes, frissességet. Szerintem fantasztikus lehetőség minden nőnek a smink, mert egy kis játékos próbálkozással újra és újra magunkra csodálkozhatunk, hogy mennyi arca lehet egy embernek.

Idén a krémes fényes textúráké lesz a főszerep!  A Veled született, természetes szépség hangsúlyozása lesz a középpontban. Ennek eléréséhez kézzel tedd fel a folyékony/Affinitone/ alapozót, szépen bemasszírozva az egész arcon, majd a Color Tattoo 24H tartós szemhéjkrém arany színével highlightold a szemzugot, arccsontot. Fontos, hogy tényleg az ujjakat kell ehhez használni, apró pici mozdulatokkal!

picmonkey_collage2_1.jpg

 Color Tattoo 24H tartós szemhéjkrémek

Univerzális termék amivel készíthetünk nappali, alkalmi tartós sminkeket, tusként is kiválóan alkalmazható, főleg ha színes tusvonalakat szeretnénk, high lightként a legtermészetesebb fénnyel emelhetjük ki arcunk különböző területeit. Arcpírként is szuper, mert összedolgozva az alapozóval egész nap rugalmasan alkalmazkodik az arc mimikai mozgásához, intenzív színei nem halványulnak. Már rúzsként is kipróbáltam, működik. LOVE!

Folytatva a natúr sminket, szintén a Color Tattoo családból, a bronz színt tedd a mozgó szemhéj egészére. Szempilláidat a Lash Sensational ívelő, szempillaspirállal fesd ki. Bámulatosan szépen ívelt, legyezőszerűen kinyitja a tekintetet a különleges keféje. A Color Tattoo Pink Gold árnyalattal pedig pirosítsd orcádat.

Szemöldöködet élénkítsd a Brown Drama szemöldök spirállal. Ajkad érzékiségét fokozd a Color Sensational méznektárban gazdag ajakrúzs nude, természetes árnyalatával.

ls_homepage_feature_mobile.jpg

maybelline-sensational-mascara-review1.jpg

Brown Drama a 2015-ös év ékszere - A legtermészetesebben formázó szemöldökspirál

Arcunk meghatározó része szemöldökünk. A legújabb trend a szépen szedett, ápolt természetes vastagságú szemöldök, éppen ezért nagyon fontos, hogy szépen rendezett és élénk legyen. Ebben nyújt nagy segítséget a Brown Drama szemöldökspirál. Viaszos festékanyaga felvitel után egyből megszilárdul, élénkíti a szemöldök színét formázza a kósza szálakat elrendezi száliránynak megfelelően.

A különleges összetételű festék nem pereg, nem kenődik, ellenáll a párának, nedvességnek. Három dimenziósan festi a szemöldököt, ez a legtermészetesebb formázó szemöldökspirál. A szemöldök élénkítés frissebb tekintetet kölcsönöz viselőjének smink nélkül is. Elvonja a figyelmet a fáradtságról, élénkíti a tekintetet egyszerűen fantasztikus. Három árnyalatban is kapható!

picmonkey_collage3_1.jpg

Nem kell sok púder!

Ha nem fixáljuk le púderrel az alapozást, sokkal frissebb, érzékibb, fiatalosabb az arc és természetesen ragyogó. Jómagam csak a T-zónát szoktam lepúderezni így légies és rugalmas marad a bőr. Szeretem a természetes ragyogását az alapozónak,ahogy megcsillan az arc különböző pontjain.

Sminktrükkök a New York Fashion Week-ről

A natúr smink újraértelmeződött bennem, amikor az alapozót kézzel masszíroztuk a bőrbe, púdert nem használtunk és jó alaposan, kb. 5 percig csak az alapozót rétegeltük. Rúzzsal formáztuk, csontosítottuk az arcot...krém krém hátán de mégse mászott el, és eszméletlenül ragyogó végeredmény lett. A titka az alapos kontúrmentes simogatása a bőrbe. 

Hangulatképek a New York Fashion Week-ről

Miben különböznek a New York-i Nők a Magyaroktól?

Annyi a szembetűnő különbség, hogy a magyarok másnak akarnak látszani, mint amik. A sminket vagy álcázásra használják vagy alkalmi viseletként. Kint nem. Természetességgel felvállalják magukat, a sminket napi szinten alkalmazzák egyéniségük hangsúlyozására.  Ezért magabiztosabbak, ragyogóak, üdék és boldogan mosolyognak bele a világba. Bátran mernek színeket használni. Tudják, hogy az önkifejezés, mint természetes lehetőség az, amitől megismételhetetlenül egyediek lehetnek, ebben a globalizált világunkban. Vállald fel önmagad, mert attól vagy, aki vagy. Légy mindig önmagad és akkor ragyogsz, ha pedig ragyogsz, akkor boldog leszel, talán ez a legfontosabb üzenet.

Szeretnéd megtanulni a szakmát Oscartól?

Ha komolyan érdekel a sminkes szakma, akkor ezen az oldalon olvashatsz a képzésről, amit Oscar tart. A facebookon is követhetitek őt, érdemes:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása