PandArte

Tuti ajándéktipp minden alkalomra!

2015. június 19. - PandArte

Nemrég egy nagyon kedves családdal találkoztam budapest egyik hétvégi vásárában. Éppen ajándékot kerestem apukám szülinapjára, de őszintén sok reményt nem fűztem a dologhoz, nagyon nehéz neki venni bármit is:) Aztán megláttam egy standot, ahol nagyon sok színes tábla volt, különböző jópofa mintákkal, feliratokkal. Azt tudtam, hogy a motoros téma nyerő lenne, de pont apukámnak valót nem találtam. Aztán elkezdtem beszélgetni a tulajokkal, kiderült, hogy ők maguk készítik ezeket a fa táblákat, és már meg is oldódott minden, hiszen meg tudták valósítani a saját elképzelésemet, és egy héttel később Apu nagyon örült az ajándéknak:)

picmonkey_collage_65.jpg

Szerintem ti is kaphattok pár ajándékötletet majd ebben a posztban! Ligeti-Balogh Andrea és Ligeti Zoltán két gyermekükkel együtt alkotják a Kacatos Műhely " személyzetét " :) Az ő történetüket ismerhetitek most meg.

" Folytonos otthonszépítési kényszerrel megáldott házaspár vagyunk, két kisfiúval, kutyákkal, határozott vonzódással fű, fa, virág és szép tárgyak iránt. Ha valami fából készült, és régi, de legalább nosztalgikus hangulatú, nálunk már nyerő. A kézzel készített tárgyakat szeretjük és tiszteljük, mert pontosan tudjuk, mennyi munka és mennyi érzés kerül beléjük születésük során. A sokféle irányzat közül a vintage áll hozzánk a legközelebb, de tudunk lelkesedni a country, chabby chic, provence-i stílus iránt is. " - meséli Andi.

picmonkey_collage1_21.jpg

unnamed_27.jpg

" Az új nappalinkkal kezdődött minden. A belmagasságot helyenként három méter felettire alakítottuk – el tudjátok képzelni a kialakult szabad falfelületek méretét. Ezt ugye dekorálni kell. Mivel? Képekkel, amik hangulatot teremtenek, visszatükrözik a mi ízlésünket, esendőségeinket (csoki, süti, sok kávé…), hobbinkat (kert, kutyamacskajószágok), megmosolyogtatnak, emlékeztetnek és így tovább. Készen ilyeneket, nekünk tetsző küllemben és minőségben nem találtunk. A “csináld magad” mozgalom (és a lavina) ekkor elindult…"

picmonkey_collage4_2.jpg

picmonkey_collage3_9.jpg

" A hobbinkból idővel hivatás lett. 2010-ben készültek az első táblák. Azóta irdatlan sok került ki a kezünkből:) ( Nekünk 125 db táblánk van itthon a falon, de bővíteni kívánjuk a kollekciót. ) A táblákon kívül fa mágneseink is vannak, de születnek nálunk mindenféle ládák, díszek, sőt konyhabútor is, de ezek saját használatra. Időnként új életre lehelünk egy-egy régi fa bútort. 

A Kacatok nálunk készülnek, van egy átalakított szuterén, ahol tudunk dolgozni. Az elő- és utómunkálatok a lakásban folynak, amivel kapcsolatban a fiamat idézném: “Anyaaa! Mindenütt táblák!” Sokszor lépni sem lehet tőlük a nappaliban. A nehezebb fizikai munkákból én kimaradok, amúgy a legtöbb dolgot együtt csináljuk. "
11057815_862285037182848_8692854536192363635_n.jpg

Arra a kérdésre, hogy a vásárlók miért szeretik ennyire a tábláikat, Andi így válaszol:

" A minőséget értékelik a vásárlók, az igényes és szép kidolgozást. Tényleg sok munka és idő van egy táblánkban. A méretre vágás, csiszolás, festés, lakkozás, antikolás, waxolás mind kézzel történik. Egy fázist sem lehet kihagyni, mert ezek garantálják, hogy évek múlva is szép legyen a fatábla. Tudom, hogy fogyasztói társadalomban élünk, de nekünk az a célunk, hogy hosszú évekig lehessen örülni annak, amit megvásárolnak tőlünk. Megtiszteltetésnek érezzük, ha valaki a bőséges kínálatból minket választ, és szeretnénk meghálálni a bizalmat azzal, hogy szép és jó portékát adunk ".

A Kacatos Műhelyt itt találjátok a facebookon, itt pedig a weben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása