PandArte

Készíts színes világító gömbfüzért - Workshop

2015. október 29. - PandArte

Egyre több helyen látni már színes gömbös izzósorokat, ami nem véletlen, hiszen elképesztően jó hangulatot lehet velük a lakásba varázsolni. Legyen szó a nappaliról, a hálóról, vagy éppen a gyerekszobáról, egy ilyen " fénygömböc " mindenhol jól érzi magát:) Az pedig tényleg csak rajtad múlik, hogy milyen színű és méretű gömbikből állítod össze a sorozatodat, hiszen november 7-én saját magad is elkészítheted ezt a csodalámpást!

pand4.jpg

Én például a születendő kisfiam szobájába álmodtam meg a fenti fényfüzért, ami a natúr és a türkiz színvilágot képviseli. Persze a szoba még sehol sem tart, de a lényeg, hogy nyugtató éjszakai fénye már lesz:) A színkombinációk háztára tényleg kifogyhatatlan, íme pár mintadarab:

1911860_986480864711627_8495043846998893735_n.jpg

picmonkey_collage_29.jpg

pand2.jpg

Rengeteg színes lufi, cérna, kézzel festett selyempapír és ragasztó az alapanyaga ezeknek a fényfüzéreknek. Innentől kezdve pedig már csak kitartás kell, hiszen rajtunk múlik, hogy egyszerre hány gömböt tudunk elkészíteni...na meg persze elengedhetetlen az egész workshophoz Pálinkás Mariann, a pam DSGN kitalálója, a technika mindentudója:)

A workshop részletei:

A három órás workshopon 12 db gömböc készülhet el, amit száradás után magad applikálhatsz fel otthon, a tőlünk kapott izzósorodra. A foglalkozáshoz minden kelléket és alapanyagot biztosítunk. Ha kedvet kapsz és otthon is folytatni szeretnéd majd a gömbizést, Mariann kis kellék-pakkokat (ragasztó keveréket, kézzel festett selyempapírt, cérnát, lufit...) is összeállíthat a helyszínen a számodra.

E kreatív játékot 12 éves kortól ajánljuk, bármely korú és nemű érdeklődnek. Kézügyeseknek és kevésbé ügyeskéknek is felszabadító és örömteljes tevékenykedés:)

Időpont:

November 7. szombat, 11:00 - 14:00 ( betelt!!! ) és 14:00 - 17:00  (vannak még szabad helyek )

Létszám: max.10 fő csoportonként

Részvételi díj: 10.000 Ft, amit a helyszínen rendezünk, és ami tartalmazza a 12 db gömbhöz szükséges alapanyagokat, és egy elemes, ledes izzósort, ami 2,4 méter hosszú. 

Helyszín: Műhely Egyetem Kávézó, Múzeum Körút 6-8.

Jelentkezés:  pandarteblog@gmail.com , kérlek írd meg, hogy melyik időpont lenne számodra a legjobb:)

Várunk szeretettel:)

img_3864.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása