PandArte

Tavaszi csajszombat a Babérliget Kúriában!

2019. február 25. - PandArte

Igazán ránk fér már egy szuper tavaszi feltöltődés, éppen ezért a következő csajszombatra egy varázslatos helyszínen várunk Titeket, egész hétvégére! A Babérliget maga a megtestesült vidéki báj, illatos levendulabokraival és fűszerkertjével a mesés Provence-ot idézi. Nem csak a helyszín, a programjaink is izgalmasak lesznek.

50829534_2310915955861910_25427095450550272_n_1.jpg

5 CSAJ - 5 PROGRAM

 

Tavaszi gasztro-styling workshop Judittal

Szeretnél megtanulni szép képeket készíteni az Instagramra? Érdekel, hogyan rendezz be egy kompozíciót vagy hogyan posztolj menő képet a reggeli kávédról, vagy épp a vacsidról? Judit  hasznos tippeket ad majd ahhoz, hogy hogyan tudtok igazán szép fotókat készíteni telefonnal a social média felületeitekre. A Babérliget Kúria csodás környezetében, a BUTLERS álomszép tavaszi kiegészítőivel készíthettek majd telefonos képeket, profi iránymutatással. Megtudhatjátok mik a legmenőbb applikációk, a legjobb fény és színbeállítások, hogyan kombináljátok a különféle textúrákat, eszközöket, dekorokat, hiszen minden az apró részletekben rejlik... Gyönyönyörű kiegészítők, tányérok, textilek, tálcák, friss fűszernövények, virágok és egyéb dekortárgyak állnak majd rendelkezésetekre, hogy kedvetekre gyakorolhassátok a stylingolást, és szuper képeket készíthessetek a telefonotokkal!

www.szauerjudit.hu
www.facebook.com/gasztropr
www.instagram.com/gasztro_pr  

_mg_7984.jpg

51054717_2310916095861896_2354432871881506816_n.jpg

DIY Fűszerkert Mariannal - Bazsalikomos kert

Imádnád, ha a saját magad ültetett fűszernövénykert díszítené az ablakod, erkélyed? Mariannal ezúttal egy saját kis fűszerkertet ültethettek, amihez a Babérliget csodás kertje adja majd az inspirációt. A fűszernövényeket persze nem csak elültetitek, Marianntól kaptok tippeket a további gondozására, sőt a fűszernövények sokszínű felhasználásáról is mesél majd. A növényeket faládákba teszitek, amihez a Bazsalikomos kertből származó organikus komposzt és föld keveréke lesz a közeg. A gyógynövény-, fűszernövény-és ehető virágpalánták közül mindenki 6 növényt választhat. 

bazsalikomoskert.hu
www.facebook.com/bazsalikomoskert
www.instagram.com/bazsalikomoskert

_mg_8163_2.jpg

DIY Fűszernövény jelölő táblák - PandArte blog 

Bánhidi Dóri már hat éve írja PandArte design blogját, mellette pedig rendszeresen szervez izgalmas kreatív workshopokat, ahol a résztvevők is átélhetik, milyen érzés, ha valamit saját maguk készítenek el. A csajszombaton most Mariann fűszerkertjéhez készíthettek vele fűszernövény jelölőket, amik nem csak mutatósak és hangulatosak lesznek majd a mini kertetekben, de praktikusak is.

www.pandarte.blog.hu
www.facebook.com/PandArte
www.instagram.com/pandarteblog

16864962_1382808321791626_8971063961539748874_n_1.jpg

fuszernoveny_workshop.jpg

Vietnámi tavaszi tekercs + késhasználat workshop - 5 hozzávaló blog

Miért szeretjük a vietnámi tekercset? Könnyen és gyorsan elkészíthető, szénhidrátszegény, gluténmentes, egészséges és nagyon finom! A tekercseknek rengeteg változata létezik, most Ti is elkészíthetitek a saját verziótokat friss ropogós zöldségekből. Sőt, hogy még izgalmasabb legyen, kipróbálhatjátok majd az édes, gyümölcsökkel készült verziót is. A tekercsek alapja a hajszálvékonyra vágott zöldség és gyümölcs, ezért Jucussal a késhasználat alapjait is elsajátíthatjátok majd, hogy otthon is minél profibban el tudjátok készíteni ezt a finomságot.

szabo-jucus-5-hozzavalo.jpg

tavaszi-vietnami-tekercs.jpeg

Portréfotózás - Pure & Pastel Photography

A tavaszi csajszombaton megdöntjük a legtöbbet emlegetett "rólam nem lehet jó képet készíteni" sztereotípiát! Beszélgetés, oldódás, mosolygás és egy fantasztikus környezet fogja segíteni Orsi munkáját. Kihasználjuk a jó időt és a Babérliget gyönyörű helyszíneit, ahol az ébredő kertben fogunk színes, élettel teli képeket készíteni! A legkedvesebb 5 képet választhatjátok ki, amiket retusálva, a legjobb formájukban fogtok kézhez kapni. A mesés sminkekről ezúttal is kedvenc sminkesünk, Csomor Adri gondoskodik majd.

web_dsc5899.jpg

web_dsc6326.jpg

Egy hétvége a Babérliget Kúriában

 

A XIX. századi nemesi kúriának átgondolt és ízléses átalakításával egy látványos, kényelmes és barátságos luxus villa jött létre, melynek szobáit saját fűszerkertjük lakói után neveztük el. A ház berendezése és stílusa a gasztronómiát és designt egyaránt kedvelő tulajdonosokat dicséri. A kúria a romantikára vágyó párok számára a nyugalom szigetét, az élménykereső társaságoknak kalandos kikapcsolódást, a családoknak pedig az önfeledt közös pillanatokat hozza el. A béke otthona, mégis izgalmas programokkal kecsegtet. Mint például a csajszombat:) Képzeljétek, most egy egész hétvégét eltölthettek itt, a tavaszi feltöltődés jegyében. 

baberliget-web-083.jpg

baberliget-web-130.jpg

baberliget-web-49.jpg

 Extrák és ajándékok

 

LUXUS KÉNYEZTETÉS A BŐRÖDNEK

Eseményünkön ismét találkozhattok az Omorovicza magyar luxuskozmetikumokkal, amiket a standjuknál ki is próbálhattok, hiszen minden résztvevőnek jár majd egy mini kényeztető tavaszi arckezelés, persze a sminkelés előtt. Eseményünk végén még exkluzív ajándékot is kaptok tőlük!

52890312_10156849673898267_6310345833103491072_n.jpg

ECCE HOME PORCELÁNOK

Meixner Etelka porcelánművész, az Ecce HOME márka megálmodója is velünk tart a csajszombaton! Magával hozza gyönyörűen egyedi munkáit, készüljetek, mert nem tudtok majd ellenállni:) Természetesen a helyszínen meg is vásárolhatjátok a kedvenceteket, emellett pedig Etelka is készül nektek egy apró meglepetéssel!

3_11.jpg

dsc_0109.jpg

RING JULI ÉKSZEREK

Ha már tavasz, akkor megismerkedhettek Ring Juli színes ékszereivel is. Lesznek nyakláncok, karkötők, fülbevalók, különböző formákkal és színekkel, amik tökéletesen illenek majd a tavaszi outfitjeitekhez! Juli standjánál pedig átvehetitek majd az ajándék gyűrűtöket is, persze abban a színben, amit kiválasztotok.

ring_juli_1.jpg

 JELENTKEZÉS

FONTOS! Ezúttal jelentkezni a Babérliget Kúria oldalán tudtok, pontosan ezen a linken. Itt legörgetve az oldalt, a lap alján az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva nyílik meg egy oldal, ahol regisztrálni tudtok. Várunk Titeket szeretettel! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása