PandArte

Bőrtáskák a dolgos mindennapokra!

2019. március 19. - PandArte

Imádom a családi vállalkozásokat, mert tudom, hogy igazi szeretetből és összefogásból születnek az ott készült dolgok. Nemrég ismét megismertem egy nagyon cuki párt, akik bőrből készítenek olyan kiegészítőket, amik praktikus társaink lehetnek a mindennapokban! Most meg is nyerhettek egy szuper szettet tőlük!

bortaska.jpg

Szandi és Feri kezdetben leginkább egyedi bőrtáskák készítésével foglalkozott, teljes állású munka mellett. A hosszas tervezési folyamatok és az annál is hosszabb éjszakai műszakok után viszont kisebb szünetre kényszerültek. Nemrég kezdtek el saját termékeket készíteni és bevezetni, amelyek már a saját ízlésüket és stílusukat képviselik, ők a B-BAG. Nagyon szépen megosztanak minden feladatot, mind a munkában, mind a magánéletben, nagyon tetszik a működésük, mert hasonló a miénk is Ricsivel:)

A játék már lezárult!

Ez az egész dolog Ferinél kezdődött és úgy vont be Téged, Szandi?

Ferinél kezdődött annyiban, hogy Ő az a kis csapatunkban, aki bőrdíszművesként végzett, így egyértelműen a szakmai tudást Ő képviseli a csapatban. Azonban az érdemi munkát közösen kezdtük már meg 4 éve, mondhatnám, hogy én adtam meg hozzá a szükséges önbizalmat, hogy elhiggye, hogy milyen tehetséges a szakmájában és érdemes lenne ezzel kezdeni is valamit. Hamar kiderült, hogy milyen könnyen tervez és készít el egy új terméket, ezért is foglalkoztunk kezdetben az egyedi modellekkel.

Abszolút családi vállalkozásról van szó igaz?

Igen, azt kell mondanunk, hogy jelenleg teljesen, olyannyira, hogy még a fotózásunk modelljei is a családból kerülnek ki, a fotókat is mi magunk készítjük. A jövőben is szeretnénk ilyen keretek között tartani a vállalkozást, természetesen amíg bírjuk a terheket!

face6.png

p1250895.JPG

face4.png

face1.png

face5.png

Hogyan osztjátok fel a feladatokat a munkában és a gyerkőccel kapcsolatban?

Nálunk közel sem a szokványos felállásban működnek a mindennapok. A táskák elkészítése egyértelműen Feri feladata. Tervezni általában közösen szoktunk, ötletelünk, de maga a szabásminta elkészítése is a férjem hatáskörébe tartozik. Én inkább a háttérterületeket menedzselem jelenleg, webshop szerkesztés, fotózás, közösségi oldalak és minden egyéb adminisztratív teendő.

Éppen ezért a hamarosan 1 éves babócánk körül is teljes mértékben csapatként látjuk el a teendőket. Alapvetően a napok nagy részét velem tölti, tiszteletben tartjuk, hogy Apa „gyárt”, bár azért sokszor láb alatt vagyunk Barnussal:) Heti 1-2 alkalommal Feri intézi délután a gyereket, hogy kicsit naprakészre tudjam tenni a teendőimet a vállalkozással kapcsolatban, valamint maradnak a napközbeni alvás idők és az esték az egyéb feladatokra. Valljuk be, hogy a gyerkőc osztja be teljesen az időnket, Ő a mi time menedzserünk, körülötte forognak a mindennapok:)

52396224_349350702328323_1914718754386739200_n.jpg

53267087_354503735146353_125533836703432704_n.jpg

face3.png

Miket készítetek pontosan és milyen stílusban?

Igyekszünk a bőr sokszínűségét megmutatni az embereknek, fő profilunk a bőr táskák készítése, de elkészítjük a bőr csokornyakkendőt és bőr óraszíjat is. Elsősorban szetteket tervezünk, olyan darabokkal, amelyek legtöbbször unisexek, nők és férfiak is megtalálják nálunk a megfelelő darabot. Nem tartjuk magunkat kifejezetten dizájnernek, egyszerű, letisztult munkákat készítünk, mindennapi viseletre, amelyek úgy gondoljuk, hogy sok éveken keresztül képesek állni a hosszú terhelést.

Mik a vásárlók nagy kedvencei?

Nagyon szeretik feltekerős hátizsákunkat a vásárlók, de érdekes módon a legtöbbet eladott termékünk legegyszerűbb női válltáskánk és pénztárcánk, ami telefontok is egyben.

Hol lehet megtalálni Titeket és a termékeket?

Elsődlegesen webshopon értékesítünk, de havonta egyszer a WAMP-on is megtalálhatóak vagyunk.

Játék!!!

bortaska1.jpg

Nyerd meg azt a B-BAG bőr kiegészítőt, ami nagyon tetszik,
és ami igazi társad lenne a hétköznapokban!

1. lépés: 


Nézd meg Szandiék színes kínálatát a weboldalukon!

Itt a NATURE kollekció
Itt a NUDE kollekció
Itt a STONE kollekció

 

2. lépés: 

Írd meg kommentben a Facebook oldalamon ez alá a bejegyzés alá, hogy melyiket szeretnéd megnyerni, és ha igazán jó fej vagy,
kövesd is be őket itt, hogy továbbra is lásd a munkáikat:)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása