PandArte

Anyák napi workshop hangulat!

2019. május 03. - PandArte

Hát ha már volt cuki hangulatú workshopom, ez az anyák napi nagyon az volt:) Gyerekek Anyukákkal, Nagymama az Unokával, mind csillogó szemmel, lelkesen készítette a saját virágos asztali díszét. Hogy fokozzuk a hangulatot, még mókás polaroid képek is készültek a résztvevőkről, amiket aztán egy képkeretben haza is vihettek!

anyak_napi_workshop_3.jpg

Ezen az Anyák napi workshopon a Pepco Magyarországgal közös nyereményjátékunk nyertesei vehettek részt, a lehetőségért több héten keresztül lehetett játszani, érkeztek is szép számmal az " Anyukás - Gyerkőcös " közös fotók :) Az eseményen egy élő virágokból készült asztali díszt lehetett készíteni, amit egy nagyon szép, szív alakú kaspóba álmodtam meg!

img_8005.JPG

img_8006.JPG

Az tetszett az egészben a legjobban, hogy a gyerekek is nagyon lelkesen részt vettek a workshopon, végig ott ültek az asztalnál és nagyon aranyosan tűzdelték bele a virágokat a vizes oázisba:) Vittem mini gerberát, mini krizantémot, és mini rózsát, na meg a nagy kedvencemet, a liziantuszt is! Többféle zöld növénnyel is készültem, amik szépen kiegészítették a kompozíciót. 

img_8012.JPG

anyak_napi_workshop_1_1.jpg

img_8014.JPG

Miután mindenki sikeresen elkészült a szebbnél szebb díszekkel, extra meglepetésként egy szuper kis instax géppel vidám polaroid fotókat készítettünk, amiket egyből bele is lehetett tenni a kiválasztott képkeretekbe, hogy így legyen teljes az anyák napi ajándék:)

img_8025.JPG

img_8026.JPG

img_8024.jpg

anyak_napi_workshop_2_1.jpg

Szóval nagyon jó kis péntek délután volt, mindenki jól érezte magát. Helyszínnek ismét az Urbanfood Cafet választottuk, ahol egyébként sok finomsággal is készültek nekünk:) 

Szív alakú kaspó és képkeretek: Pepco Magyarország

img_8036.JPG

Ezt a blogposztot a PEPCO Magyarország támogatta.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása