PandArte

Imádnivaló szituációs játékok gyerekeknek!

2019. augusztus 25. - PandArte

Gyerekként, és bevallom, még felnőttként is, rajongok a " mini világokért "! Ezek azok a játékok, amik a felnőtt világban megtalálható helyszínekből, szituációkból, eseményekből veszik az ötleteket, amiket aztán átformálnak a gyerekek világára és persze le is kicsinyítenek:) Így lesz nagy kedvenc a babaház, a mini iskola, pékség, piac, foodtruck, étterem és orvosi rendelő, amikbe most ráadásul imádnivaló kis állatkák költözhetnek be!

erdei_allatok.jpg

A Li'l Woodzeez játékokat a Fuss el véle játékboltban ismertem meg Budaörsön, és amint megláttam a szetteket, teljesen átváltoztam kislánnyá! Legszívesebben lepakoltam volna mindet a polcokról, szépen berendeztem volna a fagyizómat, virágboltomat vagy a pékségemet és órákig játszottam volna:) Ciki vagy nem, ez van! Ráadásul ezek nagyon szépen kidolgozott játékok, millió kis elemmel, kiegészítővel, állatkával, így teljes átéléssel lehet kalandozni velük!

erdei_allatok1.jpg

Fuss el véle játékbolt - Li'l Woodzeez

Mi két tematikus szettet vittünk haza kipróbálni, az egyik egy repülőgép, a másik egy orvosi klinika volt, mondanom sem kell, mindkettő nagy sikert aratott! A repülőgép nagyon szuper, könnyen kihajtható a két szárnya és a pilótafülkéből a lépcső, így egyszerűen bele lehet helyezni az állatokat és játszani velük. Ahogy említettem, rengeteg apró kiegészítő tartozik ehhez a szetthez is, amiket egyébként praktikusan be lehet tenni a kihajtott szárny kis tárolójába:) Kedvenceink voltak a bőröndök, az ételek, az újság és az ágyneműk, merthogy azt is el lehet képzelni, hogy éppen éjszakai járaton utazunk! Egyébként ezzel a játékkal szépen le lehet modellezni a kicsiknek a repülőn történő utazást, ha éppen egy nagy út előtt álltok, mert minden nagyon valósághű benne.

img_0118.JPG

img_0104.JPG

repulo.jpg

img_0111.JPG

Az orvosi klinika ha lehet, még cukibb:) Igazi kis házikó alakja van, de nyitott, így ki-be lehet pakolászni a fogorvosi széket, a betegágyat, az irodarészt, vagy éppen a gipszelős szettet. Tényleg minden van benne, remélem ez a fotókon is látszik, még mankó, különböző röntgenfelvételek, szemvizsgálati tábla, orvosi ruhák, mérleg, orvosi és fogászati tálca az összes kis vizsgáló eszközzel...stb. is. Nekem különösen tetszett, hogy a kis komód és fali polc és be van rendezve! Szóval ebben a klinikában minden bajbajutott és orvosi kezelésre szoruló állaton lehet segíteni:)

A tematikus szettekhez különböző állatcsaládokat találtok, elég sokfélét, akikkel természetesen az otthoni kis babák és figurák is nagy barátságba keveredhetnek, hiszen ők is beférnek ezekbe a játékokba. Ha lejjebb görgettek, extra kedvezmények is várnak Titeket!

img_0003.JPG

img_0006.JPG

orvosi_klinika.jpg

img_0016.JPG

EXTRA KEDVEZMÉNYEK

 Ha Nektek is megtetszett valamelyik Li'l Woodzeez szett, akkor használjátok a PANWOOD10 kuponkódot a rendelésnél, így 10% kedvezményt kaptok! 

Ha pedig a szett mellé még egy állatcsaládot is választanátok,
akkor a család árából 20% kedvezményt kaptok:)

Itt találjátok az összes játékot!

Ezek a kedvezmények szeptember  20-ig érvényesek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása